Мінфін - Курси валют України

Встановити

Дуже файний банкінг 🤥

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Grtdcfdsa 19 червня 2022, 21:00
Повна лажа, а не банкінг 🤣 Завжди якісь трабли:
— то неможливо оформити розстрочку (в службі підтримки говорили, що розстрочка це тий же кредитний ліміт і просто постійно підвищували кредитний ліміт… Тільки через 2 години потраченого часу і аж 3-й спеціаліст служби підтримки зміг змінити ліміт оплати частинами за 2хв)
— на запитання де можна зняти готівку (йшла річ про суму 30000грн), щоб не стояти біля банкомату і не клацати по 1−2 тисячі, спеціаліст служби підтримки відправив мене з Івано-Франківська до Києва у відділення Універсал банку, або ж у Львів, коротше куди мені буде зручніше… Знімав кошти дуже довго, бігаючи від банкомату до банкомату…
— через деякий час потрібно було отримати кошти по депозиту, на що знову спеціаліст відправив мене за коштами з депозиту у відділення Універсал банку або як альтернативу запропонував вивести на карту (а з картою історія вище і через то такий варіант мені не підходить), через декілька днів в іншого спеціаліста дізнався, що можна знімати кошти з карти і по депозиту в партнерському відділенні А-Банк.
— заблокував списання по підписці епл, так як доступ до аккаунту та пристрою був втрачений (все працювало ок з квітня місяця, але сьогодні кошти списалися після декількох невдалих спроб і списалися вони за рахунок кредитних коштів (на хвилинку кредитний ліміт — 0, ліміт на покупку частинами також — 0, картка використовувалася тільки з особистими коштами)
І знову ж служба підтримки водить мене за ніс… На цю ситуацію відписують шаблонними текстами про підписки, а запитання як із відключеними всіма кредитними лімітамм пройшла оплата в кредит, просто петляють від відповіді.
Аж 4-й спеціаліст служби підтримки сказав, що це овердрафт і, що все спрацьовує автоматично в такому випадку. Типу банк мене автоматично кредитує, так як не уявляє мого життя без підписки епл 😆
Картку заблокували і сказали відкрити нову, кредитування потрібно виплатити)
І це тільки декілька історій зі службою підтримки, описувати всі то занадто довго, але було їх набагато більше
Що можна сказати, можливо і багато плюсів в цього банку, але і мінусів так як і у всіх решти, а особливо це некомпетентність служби підтримки, де на вирішення простих запитань потрібно витратити дуже багато часу і можливо енний спеціаліст підтримки зможе допомогти Вам з вирішенням проблеми.
monobank
Відповідь банку
20 червня 2022, 11:28
Приносимо вибачення за негативний досвід при спілкуванні з колегами
Дозвольте, будь ласка, все детально перевірити та провести роботу над помилками
Написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації

Коментарі - 5

+
0
Fullname
Fullname
19 червня 2022, 21:41
#
Тут все дуже просто, відкрийте карту рівня платинум і лише 1 спеціаліст з служби турботи або консьєрж вирішить ваше питання, тематика питання може бути яка завгодно. Стосовно ліміту та розстрочки, в мене їх забрали але я б і не купував нічого поки в країні йде війна, я поважаю свій труд та зароблені гроші і не маю бажання їх марно витрачати бо завтра я можу залишитись без придбаних речей як раз два. Любе списання по карті якщо немає ліміту буде йти в овердрафт, тобто в мінус.
+
+19
Jokets
Jokets
20 червня 2022, 4:52
#
Не сказали в каком банкомате есть деньги? Ужасный сервис, надо наверное сотрудникам лично ездить считать) нигде банк не владеет информацией сколько где в банкомате денег есть к выдаче по этому они и предложили в отд банка идти, НО это уже вам не понравилось.
Сделали подписку, но вы Я так понимаю не сообщили об её отключении сам епл то какие претензии к банку? Читайте правила банков и что такое овердрафт…
+
0
Grtdcfdsa
Grtdcfdsa
20 червня 2022, 20:01
#
Кращий. Напевно читаєш між рядків)
+
+19
Три літри
Три літри
20 червня 2022, 10:55
#
то неможливо оформити розстрочку

кучу раз оформлял оплату частями, ни разу проблемы не было

на запитання де можна зняти готівку

У банка нет банкоматов, надо быть особо «одаренным» чтобы не знать об этом и требовать от банка выдачи наличных

через деякий час потрібно було отримати кошти по депозиту

ровно та же проблема «одаренности» что и абзацем выше — хочешь много операций с наличными то иди в Ощадбанк

заблокував списання по підписці епл… списалися вони за рахунок кредитних коштів

А оно так не работает, как раз для того чтобы хитропопые клиенты не могли обнулив счёт уходить от оплат. И это не фича именно Монобанка, так это работает во всех банках.
+
0
Grtdcfdsa
Grtdcfdsa
20 червня 2022, 19:58
#
Красавчик, Три літри! 1) Після того як підняли ліміт, також ні разу не було проблем з оплатою частинами. 2) Виходить, що я обдарований, раз запитав в служби підтримки де можна зняти таку суму, знаючи що в банка немає банкоматів та відділень в моєму місті… 3) Тут також обдарований, повністю згоден з Вами Три літри. Виходить, що я обдарований, бо служба підтримки не могла сказати, що можна знімати кошти в партнерських відділеннях А-Банк. 4) Поясніть тоді чому це працювало 2 місяці!?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 39.45 39.8295
EUR 42.2 42.8302
Всі курси банку

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 39.45 39.8295
EUR 42.2 42.8302
Всі курси банку