Mono заблкували картку і додаток закордоном без причини

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Vangelo 9 червня 2022, 20:59
Моя мати, місяць тому поїхала закордон, і перед відїздом оформила картку в банку Моно і закинула на неї свої кошти, але яке було її здивування, коли в банкоматі вона незмогла зняти кошти, а спробувавши зайти в додаток, її викинуло! Жінка старшого віку, необізнана добре в нових технологіях, тому лишилася зі своєю проблемою один на один. Повідомивши про проблему, я спробував звязатися через свій чат, на що отримав відповідь, що вона персонально сама має з ними звязатися, а як… якщо з додатку викинуло, а звязок з банком через чат або телефон, а телефон український, хоча всі банки мають номери для україни і звязку з-за кордону… Пізніше я всетаки знайшов ссилка на чат, скинув їй і ми спробували спільно через чат поспілкуватися, адже наголошую що жінка старшого віку не дуже сильна в нових технологія, після чого з нею звязався оператор і повідомив, що вони собі рішили просто закрити іі рахунук і що хай вона пише заяву (яку заяву… ні зразка в чат, нічого…) і їй перекинуть на її інший рахунок залишок коштів… що за фак, старша жінка, закордоном, має написати якусь заяву, кудись скинути і ще дати якись рахунок, якого в неї можливо і нема, та для неї це просто шалений стрес, а третім особам вклинюватись неможн… Що за новітній банк, який тролить інші банки??? де той мій улюблений банк який рішає любі проблеми??? я неочікував такого з моєю мамою! Ну і накінець, дорогий моно де її гроші
10 червня 2022, 9:38
Розуміємо, що ситуація неприємна
Дійсно, на основі накопиченої інформації з різних джерел банк може прийняти рішення про відмову в обслуговуванні
Для перевірки інформації, написали вам в особистому повідомленні

10 червня 2022, 7:57
Жінка старшого віку, необізнана добре в нових технологіях, тому лишилася зі своєю проблемою один на один

Тогда зачем она открывала карту именно в Монобанке? Есть тот же ПУМБ — быстро и можно всё делать в классическом стиле через отделения.

Это как купить машину и неумея ездить въехать в соседкий забор, а потом обвинять производителя что де машиной нельзя пользоваться без навыков вождения.

що за фак, старша жінка, закордоном, має написати якусь заяву, кудись скинути і ще дати якись рахунок

Одна процедура для всех клиентов, не взирая на возраст, пол, сексуальную ориентацию отношение к мясу и Путину.

Меня удивляет что по твоему мнению оказывается для старых *** надо какую-то особую процедуру потому что они видите ли тупые на что ты тут постоянно намекаешь.

Ну і накінець, дорогий моно де її гроші

Они в банке, ждут когда собственник счёта по установленой процедуре изложит своё желание о переводе денег на счёт в другом украинском банке.
10 червня 2022, 8:10
И отдельно прокомментирую

без причини

как же без причины, если причина вот: «коли в банкоматі вона незмогла зняти кошти» — никто не любит денежных мулов

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Mono заблкували картку і додаток закордоном без причини