Як залишитись без коштів через некомпетентних менеджерів

Света Мисливець 8 червня 2022, 14:01
Компетентність співробітників моно залишає бажати кращого. Перший раз закривали рахунок тиждень. Хоча процедура повина тривати 1 день. Після відкриття рахунку 2раз, був жах. Вони надали невірні реквізити для отримання є підтримки. Через це я не отримала 6500, можливо можна було щось змінити, але
після мого звернення ще 2 тижні мені не могли співробітники дати відповідь відправляли мене до підтримки дії, брехали шо кошти в ощадбанку. А іхне ділове мовлення окрема тема: їх менеджер прохала мене надати свою фамілію …
Кредитний ліміт мені нн підвищили, хоча я офіційно працюю. Хоча до цього ліміт був достатньо великий, а тут навіть 1000 не дозволили. Після закрття довелось по роботі відкривати карту цього банку — відмовили, і мабудь добре.
8 червня 2022, 18:41
Приносимо вибачення за негативний досвід, при роботі з нами
Обов'язково перевіримо всі діалоги з підтримкою та проведемо роботу над помилками
Після повторного відкриття рахунку й подачі заявки в Дію, на отримання виплати, ми додатково передали в Дію інформацію, що рахунок, на який потрібно було зарахувати виплату, у вас змінився
На жаль, якщо виплату було оформлено на раніше закритий рахунок, кошти не могли бути зараховані та повернуті Міністерству Економіки

На жаль, ми не можемо вам запропонувати обслуговування в нашому банку. Підхід в ухваленні рішення про видачу карти відбувається на основі розрахунку скорингової моделі. У разі, якщо рішення банку зміниться, ми повідомимо вас про це

aliwka3
aliwka3
8 червня 2022, 14:07
Зачем закрывать счет чтобы потом его открывать?
Реквизиты указаны в приложении, как вам их могли дать неверно?
Кредитный лимит вам и не обязан никто повышать

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Як залишитись без коштів через некомпетентних менеджерів