Як залишитись без коштів через некомпетентних менеджерів
після мого звернення ще 2 тижні мені не могли співробітники дати відповідь відправляли мене до підтримки дії, брехали шо кошти в ощадбанку. А іхне ділове мовлення окрема тема: їх менеджер прохала мене надати свою фамілію …
Кредитний ліміт мені нн підвищили, хоча я офіційно працюю. Хоча до цього ліміт був достатньо великий, а тут навіть 1000 не дозволили. Після закрття довелось по роботі відкривати карту цього банку — відмовили, і мабудь добре.
Обов'язково перевіримо всі діалоги з підтримкою та проведемо роботу над помилками
Після повторного відкриття рахунку й подачі заявки в Дію, на отримання виплати, ми додатково передали в Дію інформацію, що рахунок, на який потрібно було зарахувати виплату, у вас змінився
На жаль, якщо виплату було оформлено на раніше закритий рахунок, кошти не могли бути зараховані та повернуті Міністерству Економіки
На жаль, ми не можемо вам запропонувати обслуговування в нашому банку. Підхід в ухваленні рішення про видачу карти відбувається на основі розрахунку скорингової моделі. У разі, якщо рішення банку зміниться, ми повідомимо вас про це