Маячня
У березні подав до банку документи та згідно них отримав місячний ліміт на внесення коштів-1000000 грн. У травні скористався цим лімітом та вніс 800000 грн. до каси.Та був дуже здивований тим, що банк, заблокувавши кошти, вимагав від мене пояснень де я взяв стільки готівкових коштів! Банк пояснював свої дії роспорядженням НБУ. На всі моі вимоги щодо того, що я вже подавав документи, банк їх розглядав та здійснив свій висновок, а також пояснень банку, що розпорядження торкаються історії походження коштів взагалі, а не саме готівкових грошей, банк уваги не звертав.Тільки на другий день після того, як я подав знову тіж самі документи, та в черговий раз вимагав або надати розпорядження НБУ щодо готівкових коштів, або уважно прочитати текст тіх, на які посилався банк, кошти було розблоковано.Але блокувались ще певний час окремі перекази коштів. Висновок: цей банк попри прогресивного ставлення, дуже ризикований, в ньому не має ані відділень, ані жодного менеджера якій би щось вирішував, тільки оператори з досить низькою банківською кваліфікацією.
monobankua
2 червня 2022, 21:49
Для уточнення даних написали вам в особисті повідомлення
відправити особисте повідомлення банку