Блокування особистих коштів.
Щераз попросив назвати причину блокування білої карти, і цього разу зявилась нова причина 6.3.6 (надходження незрозумілих коштів, або сумніви, що карта використовується клієнтом, НІЯКИХ запитів про уточнення походження коштів не було отримано.)Я попросив вивести кошти з білої карти на карту іншого банку, відповідь отримав, що це НЕМОЖЛИВО. 1 квітня звязався з консультантом сказали очікувати, очікував до 2 квітня, знову звязався з консультантом 2 квітня знову сказали чогось очіуквати. Після дзвінку в банк отримав відповідь, що банк вирішив припинити обслуговування як клієнта (напевно причина, що клієнту не сподобалось безпідставне блокування коштів білої карти на тиждень), і отримав відповідь, що тепер виявляється стало МОЖЛИВИМ виведення коштів білої карти на карту іншого банку (хоча декілька днів назад це було НЕ МОЖЛИВИМ). Якщо когось цікавить є збереженні переписки з консультантами банку.
6.3.6. Блокувати дію Платіжної картки, надати розпорядження про вилучення Платіжної картки і приймати для цього всіх необхідних заходів: ● в разі невиконання або неналежного виконання клієнтом зобов'язань, передбачених Договором; ● в разі підозр на несанкціоноване використання Платіжної картки; ● і в інших випадках на розсуд Банку.
6.3.7. Відмовити клієнту у проведенні операції з використанням Платіжної картки, а також блокувати дію Платіжної картки без попереднього повідомлення клієнта і на власний розсуд, якщо: ● в Банк не надійшов документ, необхідний для проведення операції і оформлений відповідно до вимог законодавства; та/або ● операція суперечить вимогам законодавства та/або Договору; ● в разі невиконання клієнтам зобов'язань, передбачених Договором; та/або ● запитувані Клієнтом послуги/операції не передбачені Тарифами Банку або у Банку відсутні технічні можливості щодо їх надання/проведення; та/або ● і в інших випадках на розсуд Банку
На даний момент, після погашення заборгованості, ми очікуємо від вас заяви на виведення коштів з картки