Монобанк брехуни
Запевнили що нічого не буде за то, ну і я погашав по мірі можливості. Відповідно мінімальний платіж був погашений також.
1 квітня зняли кошти і багато. По звіту виявилось що їхній «благодійний» місяць також під відсотком.
Тобто я користуюсь послугами банку роками уже, жодних просрочок.
Далі війна, зменшення кредитного ліміта на максимум, заборона користуватись грошима як раніше.
Я витрачаю відкладену готівку (якою мав гасити кредитку) тому що як мені вірити банку який заблокував кредитний ліміт? Щоб за закрив кредитку і залишився без нічого? (Бо як тільки покладу гроші то зменшать до 10к).
Далі пару тижнів пройшло, ситуація стабільша стала, я остаток готівки наважуюсь таки покласти на рахунок, хоча банк пише що санкцій не буде застосовано, та і мінімальні платежі всі будуть перекриті, та і наче ж пільговий період додали до кінця березня (до цього був до кінця лютого 60 днів).
1 квітня — штраф, по звіту з 1 січня по кінець березня штраф рахувався. Банк зовсім з глузду зійшов?
Я знав що монобанк поводиться як останнє лайно, але не очікував що підстава буде в самий не очікуваний момент. Так, я закину гроші всі до кінця квітня, але з цим лайном буде покінчено.
Конкурент приватбанк не зменшував кредитний ліміт і комісії всі перенесені до кінця червня.
Робіть висновки. Котіки, скіни корабля, кешбек, який здувся минулого року, — бутафорія і замилювання очей баригами універсал банку.
Буду дуже не задоволений якщо цьому монобанку не дадуть санкцій на тлі їхньої роботи.
Якщо ви не погашаєте до останнього дня місяця суму заборгованості минулого місяця повністю, пільговий період не діє, і на всю суму заборгованості нараховуються відсотки від дати початку використання кредитних коштів (не на залишок заборгованості).
Оскільки у лютому пільговий період було продовжено ще на один місяць, то при виході з пільгового періоду відсотки нараховані за весь термін використання коштів за січень, лютий, березень
Ми діємо згідно з постановою НБУ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану».
Важливо, що нові правила не передбачають скасування відсотків за користування кредитними коштами.
Ми нараховуємо відсотки лише за стандартною відсотковою ставкою 3,1%. Банк не нараховує пеню, штрафи, не виносить заборгованості на прострочення. Ми рекомендуємо вносити мінімальні платежі, якщо є така можливість