Мародерство над народом

Проблема вирішена
OleksandrKir 1 квітня 2022, 23:07
Кредитні канікули, ні не чули… За березень не встиг загасити кредит, бо війна в країні, а для монобанк, для кого війна, а для кого мати рідна, оббирають людей своїми мародерськими відсотками. Приват і той нараховуєте 0.00001% на суму, ось де відношення до клієнтів, ну не як у монобанк, а 3.1%… Гнати такі установи з України.
monobankua 2 квітня 2022, 18:22
Ми діємо згідно з постановою НБУ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану».
Важливо, що нові правила не передбачають скасування відсотків за користування кредитними коштами.
Ми нараховуємо відсотки лише за стандартною відсотковою ставкою 3,1%. Банк не нараховує пеню, штрафи, не виносить заборгованості на прострочення. Ми рекомендуємо вносити мінімальні платежі, якщо є така можливість
Державні банки матимуть підтримку з бюджету, комерційні банки можуть розраховувати лише на свої сили. Ми маємо зобов'язання перед вкладниками і для їх виконання ми змушені зберігати платність за кредитами

OleksandrKir
OleksandrKir
3 квітня 2022, 14:41
Нарахували % з січня, при тому що в лютому погасив борг січневий і був у пільговому періоді. Закриваю карту Оркобанку вашого шахрайського, мародеробанк.