Війна війною , а розстрочку плати — да йди за рускім кораблем

Проблема вирішена
Сергей Руденко 21 березня 2022, 22:45
Да я просто вражений, був чудовий банк всім радив і ось що я отримав 15 березня — 1700 з карти, зняли останні гроші, на вулиці війна всі банки крім моно відмінили платежі по розстрочці, а моно гребе по повній, кредитних канікул не можно оформити, на горячу лінію не дозвонишся, тим паче я втратив роботу (точніше наша компанія припинила роботу по всій Україні) дякую моно що марадерить у своїх же клієнтів та вкладників, жалко людей які брали розстрочку на більшу суму, моно іди за рускім кораблем, не рекомендую цю мародерьську компанію, з улюбленого банку — створився якійсь галімий МФО! Моно ви -Мародери!
monobankua 22 березня 2022, 15:53
В країні війна, ми все розуміємо. Ми орієнтуємось на рекомендації НБУ та продовжуємо виконувати зобов'язання перед клієнтами

Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не буде внесений. Ви зможете погасити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість
Також це не впливає на кредитну історію

Щоб виконувати зобов'язання перед нашими вкладниками, ми продовжуємо списувати відсотки за користування кредитним лімітом та платежі за послугами «Розстрочка/Покупка частинами/кредит готівкою»

Коментарі

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Війна війною , а розстрочку плати — да йди за рускім кораблем