Monobank — Ганьба вам, і гнати вас в шию!!!

Проблема вирішена
Sabon 19 березня 2022, 16:03
Сьогодні 19.03.2022 року надійшло повідомлення про те, що я повинен до кінця місяця спалити борг по картці за січень-лютий місяць поточного року. У випадку несплати або часткової сплати буде нараховано відсоток 3.1% від всієї суми заборгованості. Наразі я не маю можливості закрити свій борг так як втратив роботу та свій дім. Яким чином я повинен сплатити свій борг …
Бездушні скотини!!! Яким чином я повинен внести кошти якщо всі магазини розтрощені!!! Всі банки України вводять відстрочку за кредитом мінімум по червень місяць… Кредитних канікул також не встановлюють. У випадку нарахування відсотків за кредит я буду змушений скаржитись до суду з колективним позовом!
monobank
19 березня 2022, 18:10
В умовах війни ми продовжуємо робити все, щоб у вас була можливість користуватися картками, знімати готівку та здійснювати банківські операції. У ситуації воєнного стану дуже важливо зберегти стабільність банківської системи, тому ми маємо продовжувати списувати відсотки за кредитами та нараховувати відсотки за депозитами.На сьогодні ми змогли запропонувати пільги тільки тим клієнтам, які не вийшли з грейс-періоду у лютому. Якщо ви не зробите платіж, ваша кредитна історія не постраждає і не будуть нараховані штрафи та підвищені відсотки. Якщо будуть якісь зміни — ми обов'язково повідомимо всіх клієнтів.

Коментарі

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Monobank — Ганьба вам, і гнати вас в шию!!!