Банк не виконує розпорядження КМУ № 198-р

Проблема вирішена
vfrcbv66 10 березня 2022, 17:43
Працівники банку довільно трактують текст розпорядження КМУ, як вони вказали в переписці — цитую:« даний закон не діє в даному випадку». «Спеціалісти» онлайнпідтримки — не являються фахівцями — путають поняття і не вникають в суть справи, а тільки як папуги відповідають шаблонами. Є проблема, але банк відмовився її вирішувати — тільки переадресує питання стороннім особам, які не мають відношення до вирішення питання. Виходячи з вищевказаного, вважаю, що даний банк, беручи приклад з путлерівських загарбників, вирішив знущатися з громадян України. Закон їм не закон — що прямо відповідає тезі «ихтамнет». Ганьба працівникам такого банку. А до відповіді за беззаконня ми їх ще притягнемо.
10 березня 2022, 19:32
Шкода, що у вас склалася така думка
Ми діємо згідно з законодавством
Співробітники вже працюють над офіційною відповіддю для вас

vfrcbv66
vfrcbv66
12 березня 2022, 18:20
Не ліцемірте. Нічого і нікого Вам не шкода. Ви готові знищувати громадян Укрвїни заради своєї вигоди. Для непосвічених поясню. Своїм розпорядженням КМУ дало можливість розпоряджатися своїми рахунками тим громадянам України у яких виконавці наклали арешт на рахунки через відкриті виконавчі провадження, без врахування такого арешту. КМУ встановив одину єдину умову — «за умови, якщо сума стягнення за ВИКОНАВЧИМ ДОКУМЕНТОМ щодо такої особи не перевищує 100000 (сто тисяч) гривень.
Ви ж самостійно придумали собі формулювання «точна сума арешту» і зовсім не хочете допомогати громадянам Укрвїни які потрапили в складну ситуацію военної агресії. Схаменіться почніть дотримуватись законодавства України.
Jokets
Jokets
14 березня 2022, 8:22
У вас арест меньше 100 000?
Олександр Шевчук
Олександр Шевчук
13 березня 2022, 9:10
Так підтримую вас повинністю, у мене точно така ситуація з монобанком, вже направив жалоби і до нац банку и кабінета міністрів також підготував позов до суду!

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Банк не виконує розпорядження КМУ № 198-р