Кредити та відсотки

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
diwa 27 лютого 2022, 9:47
І знову розчарування у низці комерційних банків та Монобанку зокрема. Вчора ПриватБанк анонсував введення кредитних канікул для своїх клієнтів строком до 1 червня. Пишу в моно, що у вас? Відповідають, що немає вказівок НБУ. Соромно!!! Соромно прикривати вказівками НБУ своє небажання поступитися та підтримати своїх клієнтів. Тепер у більшості людей стоїть дилема: немає роботи, а у багатьох взагалі немає нічого!!! Що ми маємо робити? Тримати кошти, щоб кормити своїх дітей, біженців, помагати армії і т.д. чи нести все в банк??? Бо будуть штрафи! Ганьба!!! Пропоную всіх, кому це питання болить та важливе, якось разом писати та вимагати від НБУ та решти пояснення.
monobank
monobankua 27 лютого 2022, 13:48
Ми продовжуємо на місяць пільговий період та скасовуємо внесення обов'язкового платежу цього місяця.

Ми не виносимо заборгованість на прострочення та не нараховуємо жодних штрафів та підвищених відсотків за непогашення заборгованості.

Усі виплати за нашими зобов'язаннями перед вкладниками ми продовжуємо виконувати у повному обсязі

Qwerty1999
Qwerty1999
27 лютого 2022, 9:54
«Пропоную всіх, кому це питання болить та важливе, якось разом писати та вимагати від НБУ та решти пояснення.»

Создайте петицию на сайте президента и напишите своими словами — чего конкретно вы хотите от укрбанков во время войны. Зеленский оперативно рассмотрит и даст указания ВРУ и НБУ.