примушують обирати й тиснуть для того щоб відмовився
Я отказался и мне ничего за это не было, представляете? Если вы отказываетесь, это не отказ от 1000 грн, а отказ от сиюминутного открытия карты. Можно и позже заказать эту карту.
Но вообще да, несколько агрессивное предложение открыть карту. Наверное, хотят хайпануть на количестве открытых карт.
Мене ну цікавлять їхні інтереси та хайп.
мене обурює примусова манера поведінки.агресивно поставлені питання які неможна відкласти.
бо виходить що я не маю доступу до грошей та рахунків, не можу робити ніякі операції з власними коштами бо монобанк поставив питання «чи хочу я відкрити в них картку єпідтримки»
і вирішуйте негайно. бо ми так хочемо, ні то сидіть без застосунку мобільного банку.
С епидримкой уже достали да.
Я сам пока отказываюсь прививатся, крайне негативный опыт с прививками в целом и вообще… год-два гнойная рана от прививки — ни кто за это не ответил! — это не шутка, а тут прививка всем рекомендованна — противопоказаний практически нет…
Да и сабж с короной приподносят слишком аггрессивно, как будто идет зомби аппокалепсис.
Так, а видео где?
вчера одна скриншотами размахивала, да так ни одного и не дала
сегодня видео
вчера одна скриншотами размахивала, да так ни одного и не дала
сегодня видео
Надайте можливість прикріпляти фото й відео до повідомлень, та буде вам щастя, і скріншоти зможете дивитись і відео…
Я?
Должен предоставить возможность?
А сделать всех людей счастливыми тоже я должен?
Для предоставления скрншотов и видео можно просто давать ссылки на картинки и видео размещённые в интернете.
Должен предоставить возможность?
А сделать всех людей счастливыми тоже я должен?
Неудивительно что у человека который принимает меня за собственника сайта Минфин или минимум программиста делавшего сайт для Минфина — возникают сложности с пользованием приложением Монобанк.
Надо просто перестать придумывать то чего нет:
* если кто-то спрашивает о видео — просто дать ссылку
* если приложение Монобанка информирует о новой возможности — просто прочитать информацию и открыть детали или закрыть сообщение и пользоваться приложением дальше, а не кричать что банк требует что-то невозможное
Надо просто перестать придумывать то чего нет:
* если кто-то спрашивает о видео — просто дать ссылку
Коректну відповідь на запитання мені дали через добу.
про те що, відмовившись від картки я зможу її відкрити повторно теж сказали через добу.
на томість писали відмовляйтеся та повернетесь назад.
в період доби я не мав змоги виконувати операції з онлайн картками, та не мав доступу до застосунку через те що в агресивній та безапіляційній формі поставлене питання про картку.
а для служби підтримки я винний що не відмовився від картки й прошу надати доступ до своїх рахунків.
EUR | 46 | 46.7093 |
після надсилання відео в якому знято все що відбувається на екрані мені задавали питання на які є відповіді в відео.
чому працівники банку примушують робити не обмірковані дії? навіщо примушують обирати в той час коли коли клієнтам того не вдобно.
є відео того як працює застосунок, та скріншоти усієї переписки.
Щодо екрана в додатку при оформленні картки єПідримка, то можна натиснути на кнопку «відмовитись» і продовжувати роботу з додатком
Надалі можна оформити карту за потреби у меню карток:
1. У додатку monobank на головній сторінці зробіть рух пальцем зверху вниз.
2. Натисніть «Відкрити карту або рахунок ФОП»
3. Виберіть картку «єПідтримка»
4. Ознайомтеся з основними умовами картки та підтвердить активацію.