Низька якість тех підтримки
Тричі зв«язувався з працівниками тех підтримки, на рахунок умов користування картою/тарифом. Був проінформаваний, що є комісія 0.5% при знятті готівки, якщо пільговий ліміт попередньо був знятий (50 000 грн). Отже тричі працівники тех підтримки (і по телефону і в чаті) пояснювали мені умови користування, і кожен раз я дізнавався нові деталі, то він анульовується після надходження цільової виплати (додав би скріншот з відповіддю працівника, але тут нема можливості це зробити), то пільговий тариф анульовується з початку нового місяця (дізнався сьогодні, після 3-го спілкування з тех. підтримкою).
Сьогодні, після того як зняв готівку з каси А-банку і попав на комісію 250 грн (що було не вперше), коли я подзвонив і почав пояснювати ситуацію, то отримав відповідь — «Тариф анульовується з початку нового місяця».
Навіть зараз, після 3 ФОП виплат на карту, я не розумію коли банк стягує комісію і коли анульовується та «пільгова сума». Виясняти це я вже звісно не буду, адже сьогодні я закриватиму виплати по ФОП на карту монобанку.
Нам дуже шкода, що ви зіштовхнулися з негативним досвідом, при зверненні до служби турботи
Перевірили діалоги зі співробітниками та передали керівництву, для проведення роботи
Також, передали колегам інформацію, щоб вам відшкодували комісію, яка була списана за останнє зняття коштів. Зможемо це зробити вже в середу
Цільової виплати ви можете знімати за пільговим тарифом — безкоштовно з особистих і 3.5% з кредитних коштів
Пільговий тариф буде діяти тільки на зняття цільових виплат (максимум до 50 000 грн в місяць)
Даний тариф діє при знятті ФОП виплат в касі або в банкоматі будь-якого українського банку. Зверніть увагу, якщо знімаєте гроші не в касах-партнерах, може стягуватися комісія каси згідно їх тарифів. Зняття коштів в касах наших партнерів буде без комісії з їх боку
Приведемо декілька прикладів:
1. 01.08 на картку надходить виплата з рахунку ФОП в сумі 100 000 грн
10.08 ви знімаєте з картки 50 000 грн по пільговому тарифу. Наступні зняття в серпні вже будуть за стандартним тарифом: 0,5% в рахунок особистих коштів, 4% в рахунок кредитних. 50 000 грн, що залишаються на лічильнику цільових виплат, ви можете використати в будь-який наступний місяць, щоб зняти кошти по пільговому періоду
2. 01.08 на картку надходить виплата з рахунку ФОП в сумі 80 000 грн
10.08 ви знімаєте з картки 50 000 грн по пільговому тарифу. В вересні ви знімаєте ще 50 000 грн (особисті кошти): 30 000 — без комісії, 20 000 — з комісією 0,5%, тому що раніше виплата була лише на 80 000 грн;
3. 01.08 на картку надходить виплата з рахунку ФОП в сумі 30 000 грн
10.08 ви знімаєте з картки 30 000 грн по пільговому тарифу
15.08 ще надходить виплата з рахунку ФОП в сумі 50 000 грн
В цьому випадку, ви можете зняти ще 20 000 грн по пільговому періоду в серпні, а все що більше — по стандартному
30 000 грн, що залишаються на лічильнику цільових виплат, ви можете використати в будь-який наступний місяць, щоб зняти кошти по пільговому періоду