Мінфін - Курси валют України

Встановити

Нечесне проведення банком розіграшу акції, та спроба скрити інформацію. Ненадання відповіді на мої питання. В акції, скоріш за все, не отримали 2-3 людини свій виграш, тому що співробітники банку поставили не чесно «своїх» у список.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
NatalD 3 грудня 2020, 17:14
МоноБанк проводив акцію, за якою брали участь депозити вкладені з 01.09.2020 по 30.09.2020 у грн., від 10000грн строком на 3 місяці. Призом була сума, достатня для покупки IPhone 11 128GB Samsung Galaxy S20+ 128Gb. Я приймала участь у акції, але підтвердження мені так і не прийшло. Уточнила в чат-підтримці (вайбер), мені відповіли, що підтвердження і не буде приходити. Повідомлення про розіграш призів також не приходило, тому 28.10.2020 я звернулась в чат-підтримці (вайбер) з питанням де я можу подивитись результати розіграшу, та чому мені, як учаснику акції, не прийшла розсилка на цю тему, де оголошуються переможці. На це мені надали посилання, в якому був список акцій, але саме цеї не було. Я попросила надіслати мені посилання з результатами на ту акцію, що я прошу. Вони надіслали мені посилання на правила участі в акції, які я не просила. Я повторила своє прохання втретє, бо маю повне право, як учасник, подивитись як саме проводився розіграш акції, в якій я брала участь. На це мені відповіли, що такого посилання немає, а є лише результати і правила проведення. Так як це офіційна фінансова установа, і вони повинні фіксувати документально всі свої дії, я почала наполягати. На це мені скинули посилання на гугл-диск, де було завантажене відео розуграшу, і після цього раптово з'явилось посилання на сайті УніверсалБанку на результати акції (хоча перед цим монобанк-підтримка мене запевняла, що нічого в них немає). Коли я передивилась відео, в мене з'явилось питання до підтримки, так як на відео добре видно як навмисно додали до списку Тетяну, якої не було в рандомному розіграші. І я підтримки МоноБанку я попросила допомоги і вказати мені саме той проміжок часу на відео де саме випав номер «19883» Тетяни, звичайно із скріншотом з відео. Поки я чекала відповіді, я знайшла ще одну невідповідність за посиланням УніверсалБанку, де були опубліковані результати цієї акції. В цих результатах з'явилось ще дві людини, яких не було ні в основному списку розіграшу ні в резервному. На це у банку для мене відповіді не знайшли. Відповіли, що я маю почекати 30 днів для офіційної відповіді. 28.11.2020 мені надійшов лист на електронну скриньку про те, що їм потрібен ще час, щоб підготувати відповідь. 30.11.2020 мені надійшов лист-пояснення, я якому немає пояснення, а лише «вода». МоноБанк (чи УніверсалБанк) не надали мені обіццяної відповіді-роз'яснення на всі мої питання стосовно вересневої акції, навіть у 32 денний період. З чого я роблю висновки, що цей банк обманом заманює людей робити депозитні вклади, та проводять акції не чесно. Якщо проаналізувати всю інформацію, то виходить, що ті люди, які виграли не отримали свій виграш із-за того, що співробітники банку додали до списку «своїх» людей. Усі дані (скриншоти, переписка, посилання, відео) на моєму гугл-диску за посиланням — https://drive.google.com/drive/folders/1f1FHBLH5QOkNBeYF9OLOLIBjPmeDdUs5?usp=sharing
monobank
Відповідь банку
4 грудня 2020, 15:19
Нам дуже шкода, що у вас склалася така думка
Хотіли б все пояснити:

1. На відео період 2:27 — 2:41
Виграє клієнт під номером 4963, але через помилку обирається клієнт під номером 74963 ОКСАНА С.

2. На відео період 3:21 — 4:02
Виграє клієнт під номером 822, але через помилку обирається клієнт під номером 882 МАРИНА Б.

Після перевірки ці помилки були виправлені. Через це на відео відсутні ВЕРОНИКА Н. та ИРИНА Ц. які були під виграшними номерами 4963 та 822

3. На відео 7:40 — 8:00
Так, серед переможців є клієнт ТЕТЯНА Б. під номером 19883 і це також помилка. Якщо ви звернете увагу на стовпчик «F», то помітите, що навпроти переможця відсутній порядковий номер. Був застосований фільтр «за кольором», саме через те, що раніше рядок було виділено жовтим кольором, він відфільтрувався, але в підсумках розіграшу клієнт не значиться переможцем

08.10.2020 ми надіслали повідомлення у мобільний додаток, в якому було вказано, що розіграш провели та результати розмістили на сайті, надали посилання на сайт

Також, переглянути переможців можна перейшовши за посиланням: https://www.universalbank.com.ua/content/ru/rezultati-akciyi-smartfon-u-podarunok-do-depozitu2020.html

Коментарі - 6

+
0
Stonecold
Stonecold
3 грудня 2020, 18:58
#
Постою-послухаю.
Автор, Ви не думали над тим, щоб звернутися додатково іншими каналами, наприклад у групу на фейсбуці та особисто до пана Гороховського там же?
+
0
OldJew
OldJew
3 грудня 2020, 20:38
#
Странные люди, вы в банк пришли или на цыганскую ярмарку? Те за игры пишут постоянно, те за акции. Такое чувство, что клиенты одни школьники и сидят в моно за 2 гривны халявные. Смех да и только.
+
+15
SergiyLFC
SergiyLFC
3 грудня 2020, 21:26
#
Банк, конечно, только автора здесь поддержу.
Девушка участвует в акции, и хочет знать всю информацию о ее проведении. Если она увидела какие-то странные для нее моменты, она имеет право разобраться, а банк должен все предоставить.

Тем более, розыгрыш не мелочный.
+
+39
Alenochek
Alenochek
4 грудня 2020, 0:54
#
NatalD, стало и мне интересно.
Посмотрела даже видео которое вы прикрепили. 
В итоге, мною было проведено независимое полномасштабное расследование)))))))
Заметила, что на 4-ой минуте видео, когда выбирался 11-ый выигрышный номер, то поиск по таблице не нашел цифру 822, и девушка проводившая розыгрыш начала листать самостоятельно весь список, нашла номер не 822 а 882 (Марина Б.) и пометила его как 11 номер!
И действительно потом в двадцатке победителей затесалась ещё и какая-то левая Татьяна Б.)))  и никого совсем не смутило, что в таблице из-за неё теперь 21 участник)
И тут можно было бы подумать, как же повезло Марине Б. и Татьяне Б., выиграли случайно телефончики))
Но потом посмотрела на Результаты акции «Смартфон в подарок к депозиту» на сайте  https://www.universalbank.com.ua/content/ru/rezultati-akciyi-smartfon-u-podarunok-do-depozitu2020.html   и нет там в числе победителей ни случайной Марины, ни левой Татьяны, ни честно выигравшей Оксаны С.  А вместо них вдруг есть Вероника Н. и Ирина Ц. которых нет ни в 20-ке потенциальных владельцев IPhone 11 128 GB ни в 20-ке запасных.
И я надеюсь, что может быть, кто-то из этих двух дам и есть настоящий участник под номером 822) а вот вторая персона это уже явно дочь маминой подруги)))))
+
0
zig4free
zig4free
4 грудня 2020, 1:36
#
Я не сомневался в таком подходе... 882 вместо 822 мда, честно все
+
+30
Zhmunya
Zhmunya
4 грудня 2020, 9:12
#
Никогда не участвую в розыгрышах — само название за себя говорит!
Участвовать надо только в акциях, где от вас зависит выполнение условий и есть гарантированный приз и не ограничен призовой фонд.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 41 41.4903
EUR 45.2 45.9495
Всі курси банку

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 41 41.4903
EUR 45.2 45.9495
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Нечесне проведення банком розіграшу акції, та спроба скрити інформацію. Ненадання відповіді на мої питання. В акції, скоріш за все, не отримали 2-3 людини свій виграш, тому що співробітники банку поставили не чесно «своїх» у список.