Monobank - це красива обгортка зі сюрпризами! Навіть не ризикуйте звязуватися!
Спочатку думав не буду писати негативний відгук але що ще для вас буде стимулом як не негативні відгуки?!
Очевидно що власники монобанку не думають про своїх клієнтів. чому?
Люди які далекі від інтернету, ну зрозумійте ж: власники просто заплатили гроші, розробники і дизайнери виконали свою справу і на цьому все, це лише обгортка а що очікувати від банку не може знати ніхто.
Питання до власників: чому доступ до політики користування не можна зробити більш простішим?
Наприклад одноразовим натисненням можна відкрити сторінку де вказано що в такому-то такому-то випадку кошти можуть бути заблоковані.
Чому ви не акцентуєте на цьому увагу і що це за подвохи?
Відповідь: тому що найпріорітетніший заробіток монобанку за останні 2 роки це не комісії і кредити а масове блокування коштів (цю інформацію можна спокійно найти в інтернеті).
ЯКЩО ВАМ НАПРИКЛАД ПЕРЕРАХУЄ КОШТИ РОДИЧ ЧИ БЛИЗЬКИЙ ЧИ ХТОСЬ ІЗ ЗА КОРДОНУ І ВИ У ЗВЯЗКУ З ОБСТАВИНАМИ НЕ ЗМОЖЕТЕ ПОКАЗАТИ ЯКІСЬ ДОКАЗИ ТО ЗАПИЙТЕ ХОЛОДНОЮ ВОДОЮ, ТАК ВАМ ЯСНО?
Блокувати бабки у вас час є а налагодити UX немає?
Помогите нам определить, какие проблемы и какие сильные стороны есть у данного банка
Выберите не больше трех сильных и трех слабых сторон:
1. Цілеспрямовано замухльована політика користування банком.
2. Дуже довгий розгляд ваших проблем.
3. Не прозорість.
4. Досвід з цим банком дасть вам чудовий урок на все життя.
5. Якщо ви не будете наполегливими в ситуації з блокуванням коштів то вам їх ніхто не поверне.
6. Жаль що одразу не звернув уваги хто є власниками монобанку.
Повірте, ми самі не любимо бюрократію, при цьому за вимогами НБУ банки перевіряють абсолютно всі платежі, які зараховуються на рахунки клієнтам.
Про перевірку написано в умовах та правилах, їх можна переглянути у мобільному додатку, при вході, коли вказуєте ваш номер телефону, або на нашому сайті.