Мінфін - Курси валют України

Встановити

Вчинення злочину за статтею 190 кку За попередньою змовою державним виконавцем Гайдай Тетяною та посадовими особами АТ УНІВЕРСАЛ БАНК

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
v9mcr 16 лютого 2020, 12:33
Відповідно до закону України про виконавче провадження Постанова про арешт коштів боржника виноситься державним виконавцем ПІД ЧАС ВІДКРИТТЯ виконавчого провадження. У порядку, встановленому цією статтею, виконавець, в провадженні якого знаходиться виконавче провадження, за заявою стягувача чи з власної ініціативи може накласти арешт на грошові кошти, які перебувають на рахунках чи на зберіганні у банках, інших фінансових установах і належать особі, яка має заборгованість перед боржником, яка підтверджена судовим рішенням, яке набрало законної сили.
Такий арешт знімається, якщо протягом п’яти днів з дня його накладення стягувач не звернеться до суду про звернення стягнення на грошові кошти такої особи в порядку, встановленому процесуальним законом. Виконавче провадження відкрито 4 жовтня 2016 року по якому накладено арешт. Арешт в рамках даного виконавчого провадження накладений через три роки і чотири місяці після відкриття кримінального провадження, що є шрубим порушенням Закону України про виконавче провадження державним виконавцем що виніс дану постанову. якщо службові особи АТ УНІВЕРСАЛ БАНК виконує незаконну постанову, я розцінюю такі дії як вчинення злочину групою службових осіб АТ УНІВЕРСАЛ БАНК ТА ДЕРЖАВНИМ ВИКОНАЦЕМ ГАЙДАЙ ТЕТЯНОЮ ЗА СТАТТЯМИ 190 кку та 191 кку.

Коментарі - 7

+
0
Serb81
Serb81
16 лютого 2020, 15:33
#
Антон Юрійович, Ви внесені до Єдиного реєстру боржників. Згідно норм закону «Про виконавче провадження»:
"Банки у разі відкриття рахунку на ім’я фізичної особи, внесеної до Єдиного реєстру боржників, у тому числі через відокремлені підрозділи банку, або закриття рахунку такою особою зобов’язані у день відкриття або закриття рахунку повідомити про це зазначений у Єдиному реєстрі боржників орган державної виконавчої служби або приватного виконавця.

Виконавець не пізніше наступного робочого дня з дня отримання повідомлення зобов’язаний прийняти рішення про накладення арешту на майно та (або) на кошти на рахунках боржника в банках у порядку, визначеному статтею 56 цього Закону, крім випадку, коли на таке майно арешт уже накладено з тих самих підстав."
+
+22
corsww
corsww
16 лютого 2020, 22:09
#
Какой напыщенный бред. У автора финансовые проблемы с законом а виноват банк? Да еще нужно нести весь этот бред про сговор? Типа сейчас все испугаются и побегут разблокировать счет?
 Если и ест ь какие то претензии то это необходимо обращаться к гос исполнителю или вышестоящим над ним органам. А не писать чушь на форуме о банке. Банк лишь выполняет требования выше названых.
+
0
Jokets
Jokets
17 лютого 2020, 6:09
#
А вы смешной, автор. И хватило же ума так свой отзыв назвать, вам бы книги писать
+
0
DmitriiM
DmitriiM
17 лютого 2020, 15:39
#
Уже писали и не раз, что Mono - это не тот банк, который предупреждает перед арестом счетов. Действительно банки так иногда делают и блокируют без предупреждения. Читайте отзывы, какие банки предупреждают перед блокировкой.
+
+18
corsww
corsww
17 лютого 2020, 16:10
#
Не смешите мои тапочки. Ни один банк не предупредит клиента в случае ареста его счетов исполнительной службой. Во первых это им сто лет не нужно. Во вторых если клиент будет об этом знать заранее то он по быстрому снимет все деньги и какой тогда вообще смысл блокировки? Просто нужно жить по закону и не допускать ареста. Все проще простого.
+
0
DmitriiM
DmitriiM
18 лютого 2020, 0:01
#
С физлицами действительно - это редкость. С юрлицами - это нормальная практика. Звонят, предупреждают и дают пару часов - снять или перегнать на другие счета или контрагентам.
+
0
DmitriiM
DmitriiM
18 лютого 2020, 0:03
#
Понятно, что автор сглупил, если есть вероятность ареста и тд. То обычно люди заранее подготавливаются: обнуляют счета, имущество переоформляют на близких.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 41 41.4903
EUR 44.95 45.4504
Всі курси банку

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 41 41.4903
EUR 44.95 45.4504
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Вчинення злочину за статтею 190 кку За попередньою змовою державним виконавцем Гайдай Тетяною та посадовими особами АТ УНІВЕРСАЛ БАНК