Мінфін - Курси валют України

Встановити

Жостко обманули навіть без карти

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Нарешті зареєструвався в банкі. Все добре. Мої данні прийняли, декілька разів перевіряли, все добре. І сказали що я вже можу отримати свою карту! Але я в 100км від відділення живу. І у нас в області тільки два відділення (вони разом знаходяться). Дорога дуже погана. Ці 100км за 4 години їхати.
Мені надсилали лист, що давай отримуй вже карту. Я цілий тиждень уточняв всяку інформацію щодо відділень, чи все вірно з документами. Казав менеджерам, що я тільки раз можу приїхати. Дорога мені коштує 500грн (це отримати щоб карту). Посилкой не захотіли відправляти.
Я приїхав, але в точкі видачі мені говорять що у мене проблема з паспортом :) Він не дійсний. Звонив на гарячу лінію. Кажуть: «ну вибачте, помилились в перевірці документів». Та я то вибачаю, але хто мені поверне гроші які я витратив на дорогу? Чому консультанти не компетентні? Получається мене обманули без карти на 500грн :)
Кажуть щоб другим разом приїзжав. Але, ні. Вибачте ви :) Так мені видача карти дорогувато виходе. Краще взяти кредит в Ощадбанку вже.
Мої данні «видалили». У них пишеться на ПК що видалили. А якщо я називаю номен телефону якого реально немає у них в базі, то там так і пише, що немає користувача :)
Так що, базу не видаляють, а просто деактивують.

Не дуже гарне знайомство з банком вийшло.
Мене все влаштовує, але із-за менеджерів я не ваш клієнт.

Дякую!
monobank
Відповідь банку
monobankua 7 грудня 2019, 17:28
Дійсно шкода, що трапилася подібного роду ситуація. Так, перше отримання картки має бути з рук наших співробітників, через те, що вас потрібно ідентифікувати, видати картку і ви повинні підписати анкету про надання банківських послуг. З приводу самої видачі картки, ми написали вам в особисті повідомлення. Обов'язково все перевіримо і розберемося.

Коментарі - 6

+
+15
Jokets
Jokets
7 грудня 2019, 17:01
#
А сам паспорт у вас актуальный то? И стати из базы и не будут удалять согласно ЗУ
+
0
Vladvitamin
Vladvitamin
7 грудня 2019, 17:36
#
Звичайно! Я ж ним користуюсь :) По блок постам перевіряють. Я в зоні АТО живу. Тут якщо щось з паспортом не так, то раніше би узнав.
+
+15
DCLXVI
DCLXVI
7 грудня 2019, 17:23
#
100 км. к пункту выдачи карты, в Украине нет таких расстояний - это не Сибирь. Смею предположить что и в остальных случаях автор также позволил себе преувеличения.
+
0
Vladvitamin
Vladvitamin
7 грудня 2019, 17:35
#
Есть. Глянь на Луганську область :) Там тільки два відділення. Вони рядом. Я живу в 100 км від точки видачі.
От і все.
+
0
Андрій Клементьєв
Андрій Клементьєв
7 грудня 2019, 19:40
#
Так дело, может, не в паспорте. По постановлению НБУ граждане, зарегистрированные в зоне АТО и в Крыму, кроме паспорта и карточки ИНН должны предоставить справку внутренне перемещенного лица. У моей девушки прописка в оккупированной територии. Так ей в Монобанке карту сделали - паспорт, ИНН, справка переселенца.

А если в паспорте дело, то что в нем недействительно? У меня, например, тоже «недействительный» паспорт. В МВД в свое время умудрились написать мне дату выдачи на 1 день раньше достижения 16 лет. Вот сейчас у некоторых банков программа не допускает поставить дату выдачи до наступления возраста. Так мне из-за этого даже в Райффайзенбанке счет закрыли и деньги на руки выдали. Причем получал эти деньги в кассе другого города по этому же самому «недействительному» паспорту. Сказали, что откроют счет только когда паспорт поменяю. Хотя в этом же банке на основании этого же паспорта счет открывался в 2011 году, проблем никаких не было, когда пришел перевыпустить карту, они появились. И миграционная служба не считает мой паспорт недействительным - мне на его основании выдали биометрический загранпаспорт. Короче, это банки что-то мутят. то им не так, это не так.
+
0
ivandanilich
ivandanilich
8 грудня 2019, 13:51
#
Ничего там из базы не удаляют. Почитайте в правилах моно. т.е. все ваши данные там будут хранится вечно (приписочка на нбу)

Згода Клієнта може бути відкликана Клієнтом шляхом надання письмової заяви на ім’я та адресу Банку. Подання такої заяви вважається підставою для розірвання Договору. При виконання Клієнтом, що подав таку заяву, всіх зобов’язань перед Банком за Договором, Договір вважається розірваний на 30-й день, а Банк зобов’язаний:
(і) призупинити обробку персональних даних Клієнта;
(іі) повернути Клієнту інформацію, яка має ознаки Персональних даних. Застереження! Банк має право зберігати Персональні дані Клієнта та документи підписані Клієнтом в цілях передбачених законодавством України та нормативними актами НБУ.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 40.92 41.3206
EUR 44.92 45.4401
Всі курси банку

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 40.92 41.3206
EUR 44.92 45.4401
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Жостко обманули навіть без карти