Мінфін - Курси валют України

Встановити

Ви можете втратити кредитний ліміт навіть після видачі

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Flexible 9 жовтня 2019, 13:01
Що таке справжня клієнтоорієнтованість.
Сьогодні Моно в односторонньому порядку зменшив вже погоджений кредитний ліміт нижче використаної суми (несанкц?). Супровід каще що це не бага а так задумано. Причому, сума моїх депозитів перекриває старий ліміт в кілька разів.
Тобто якщо у вас в даний момент є кредитний ліміт в N грн, завтра його може просто не стати, без жодних попереджень (!)

Цитати з переписки з супроводом:
monobank, [09.10.19 12:33]
Ми використовуємо індивідуальний підхід у встановленні кредитного ліміту для кожного Клієнта. Розрахунок проводиться за допомогою скорингової моделі, яка враховує більше 1000 параметрів по кожному з клієнтів і формує його профіль.

monobank, [09.10.19 12:33]
нажаль, на основі її розрахунку було прийняте рішення про зниження кредитного ліміту

Я, [09.10.19 12:34]
Так мені знизили нижче залишку

Я, [09.10.19 12:34]
як це можливо?

monobank, [09.10.19 12:38]
рішення про зміну кредитного ліміту проводиться на основі розрахунку скорингової моделі, дійсно рішення по ліміту може переглядатись
monobank
Відповідь банку
monobankua 9 жовтня 2019, 15:10
Дійсно, кредитний ліміт може бути переглянутий в індивідуальному порядку з боку банку. Очевидно банку надійшла додаткова інформація, яка вплинула на дане рішення. У такому випадку ми можемо порекомендувати вам, активно користуватися карткою, що дозволить ближче з вами познайомитися і подати заявку на збільшення кредитного ліміту в додатку. Можливо банк зможе переглянути своє рішення і ми вас порадуємо.
Також написали вам в особистих повідомленнях, для детальної перевірки інформації.

Коментарі - 12

+
+1
corsww
corsww
9 жовтня 2019, 13:51
#
Еще один лимитолюбитель.  Хотя.Если у автора куча депозитов. Зачем ему  лимит. Но это ладно, это его дело. Но по поводу претензии вот тут точно непонятно. Ну дали, потом забрали. Это их дело. Чего возмущаться не понимаю. Когда уже люди начнут понимать, что лимит НЕ Ваши деньги а деньги банка. И давать они могут и по тысяче показателей как они пишут, что конечно смешно. И просто потому что морда лица клиента не понравилась. Это их дело!
+
+2
Flexible
Flexible
9 жовтня 2019, 15:30
#
Дуже просто. Депозит — довгостроковий інструмент, при розірванні, втрата нарахованих відсотків за тривалий період перевищує відсотки по кредиту. Кредитний ліміт на карті — короткостроковий інструмент, причому ще й з грейс-періодом в районі місяця-двох. У випадку непередбачених витрат (а вони можуть статися з незалежних від мене причин) саме кредитний ліміт є невеликою страховкою. Ну і нижче ще один варіант описали.
Не поспішайте судити інших по собі, тим більше публічно.
+
0
corsww
corsww
9 жовтня 2019, 15:50
#
Уж поверьте я понимаю что такое лимит и депозит. Я не понимаю людей ноющих, дайте лимит, дайте лимит, а потом а не даете ну я вас сейчас обгажу. Где уважение к самому себе?
+
+2
Flexible
Flexible
9 жовтня 2019, 15:57
#
Не переходьте на особистості будь ласка. Де ви бачите ниття «дайте ліміт»? Це сторінка для відгуків про банк, я описав факти і поставив свою оцінку.
+
0
kiv2012
kiv2012
10 жовтня 2019, 14:16
#
Работать с кредитными программами, ты считаешь НЕ уважением к себе? Наверное нет в мире ни одного миллиардера или миллионера который не пользуется кредитами.
+
0
ivandanilich
ivandanilich
11 жовтня 2019, 12:02
#
В штатах у всех кредитки, это норма. Все дают грейс период, это очень удобно. Пора отвыкать от мешка налички по карманам
+
+1
kiv2012
kiv2012
9 жовтня 2019, 14:07
#
Таких «лимитолюбителей» как ты считаешь, 99% пользователей этого и других банков. И ни чего в этом постыдного нет. Я не нуждаюсь в кредитах, но пользуюсь этими лимитами только потому,что так удобно. Я сегодня утром по дороге на работу заправил полный бак, с кредитного лимита, а вечером когда будет время и возможность положу эту сумму опять на счет. Мне, очень удобно.
+
+13
Toxa David
Toxa David
9 жовтня 2019, 14:31
#
«Сьогодні Моно в односторонньому порядку зменшив вже погоджений кредитний ліміт нижче використаної суми» — попросите расчитаться по кредиту в течении 10 дней, предупредите что с 01 числа месяца лимит будет 0, не повышайте кредитный лимит, но понижать кредитный лимит в минуса — это не солидно для клиенто ориентированного банка.
+
0
Flexible
Flexible
10 жовтня 2019, 23:14
#
Що ж. Банк все ще «перевіряє інформацію». Сьогодні погасив всю заборгованість, кредитний ліміт встановив в нуль. Тепер лише отримуватиму відсотки від депозитів, а після їх завершення — виведу всі кошти з моно. Удачі вам з таким сервісом.
+
+18
ivandanilich
ivandanilich
11 жовтня 2019, 11:59
#
Мне аналогично весь кредитный лимит срезали до 0 и вообще заблокировали возможность пользоваться кредитными средствами, хотя я как клиент моно за 2 года ни разу ничего не просрочил и всегда укладывался в грейс период. Еще 2 месяца посмотрю, если кредитный лимит не вернут до моего необходимого уровня, то выброшу и закрою карточку моно, мне еще одна дебитка не нужна. Поддержка, как всегда отписалась, что лимит считает их мегаумная скорингавая модель по 10000 параметрам. Я лимитом пользуюсь, просто потому что это удобно и в качестве подстраховки, чтоб  не таскать с собой мешок налички
+
0
Flexible
Flexible
17 жовтня 2019, 13:38
#
Кредитний ліміт вернули через день після відкриття заявки. Але не вважаю інцидент вичерпаним, оскільки ні вибачень, ні пояснення що власне сталося, ні обіцянок що не буде аналогічного в майбутньому не отримав.
+
0
Flexible
Flexible
4 листопада 2019, 16:47
#
Для історії.
18 жовтня банк пояснив інцидент технічним збоєм. З одного боку, розумію що це реально можливо, і супровід банку може помилитися, і терміни виправлення і реакції на мої повідомлення були оперативні. З іншого — не покидає думка що якби не публічність цієї заявки, не бачив я б такої клієнтоорієнтованості :-) Наразі чекаю завершення депозиту. :-)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 39.5 39.8295
EUR 42.25 42.8504
Всі курси банку

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 39.5 39.8295
EUR 42.25 42.8504
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Ви можете втратити кредитний ліміт навіть після видачі