Мінфін - Курси валют України

Встановити

монобанк тебе не захистить!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Scrodinger 17 квітня 2019, 13:20
банк був прикольний допоки я не зрозуміла, що у випадку шахрайських дій до твоєї персони супер коти тебе не захистять. вийшло так, що отримувала на цю карту позику із онлайн кредитування, на данний момент позика закрита, але саме мфо незаконно відкрила на мене новий кредит і намагаються «вибити» кошти. звернулась до адвокатів з приводу цьго питання, робота йде, але мфо кожного дня стабільно пробує зняти кошти з старої картки монобанку. і ось тут починається найцікавіше! мфо прошарило «дирку» в захисті монобанку і в будь який момент може надіслати офлайн запит до платіжної системи та вимагати стягнення коштів. в такому випадку монобанк перераховує мфо відповідну сумму грошей і видає цю саму сумму мені у вигляді кредитного ліміту! з цього витікає, що я буду винна монобанку цю саму сумму, котру по великому рахунку не маю взагалі нікому виплачувати так як це просто напросто фінансова махінація жертвою якої я стала! підтримка монобанку розводить руками та ссилається на регламент роботи, на мої закиди з приводу того, що це незаконні дії до моєї скромної персони видають стандартні відписки! а тут починається ще цікавіше. при спробі подати заявку на закриття самого особового рахунку мені сказали що це відбувається протягом 45 (!!!!!!!) днів, але якщо за цей період подібний запит від мфо надійде, то бабки їм і так улетять. на секундочку, подібна процедура у приваті займає всього пів години! ВИСНОВОК: монобанк вас тупо ніколи не захистить! і стоїть на стороні шахраїв, котрі останнім часом вішають кредити на всіх підряд! а так раділа зручному банкінгу та котикам. ага. дораділась!
monobank
Відповідь банку
17 квітня 2019, 19:32
Ми розуміємо, що ситуація неприємна. Ми працюємо згідно умов платіжної системи MasterCard. Дійсно, якщо в банк надходить запит на остаточне списання (офлайн), то кошти можуть бути списані навіть з вже закритої картки (списання відбувається з вашого рахунку). Це умови платіжної системи, таким чином можуть проходити розрахунки між банками. Рахунок закривається через 45 днів, згідно умов та правил, а саме, пункту 10.4.4.

Сподіваємося, що вам вдасться якомога швидше владнати цю ситуацію.

Коментарі - 7

+
+15
R Юрий
R Юрий
17 квітня 2019, 16:59
#
Честно не очень понял этот момент, при чем тут кредитный лимит к вашим кредитам в этих лохоконторах? Там лишний раз засветиться со своими данными, то уже не отцепишься.
+
0
Scrodinger
Scrodinger
29 квітня 2019, 20:22
#
Кредитний ліміт до того, що ці кошти стануть моїм мінусом по карті, як використаний ліміт, якого в мене, на секундочку, нема.
+
0
sanch ☺
sanch ☺
17 квітня 2019, 21:12
#
«від мфо надійде, то бабки їм і так улетять»
Обнулите счет (оставьте минимум для комиссий), переведите все поступления на другой счет в другом банке.

«вимагати стягнення коштів. в такому випадку монобанк перераховує мфо відповідну сумму грошей»
только на основании судебного решения, может там еще нотариусы при делах, если подписывали согласие. В остальных случаях — обращение в банк с требованием вернуть деньги, давите на ошибочный платеж по вине банка или третьего лица.
+
0
Scrodinger
Scrodinger
29 квітня 2019, 20:24
#
Кошти переведені в інший банк. Рахунок в моно на 0. Аде гарантувати, що він не піде в мінус не може ніхто)
+
0
sanch ☺
sanch ☺
17 квітня 2019, 21:14
#
Ответ банка 17 апреля 2019, 19:32
«остаточне списання (офлайн), то кошти можуть бути списані навіть з вже закритої картки (списання відбувається з вашого рахунку)»
На основании чего происходит идентификация клиента?
+
0
JareJare
JareJare
10 травня 2019, 1:43
#
Зато есть шанс сопоставить онлайн кредит и кредит реальный. Суперкоты не помогут, зато енотик из Манивео (не реклама) поможет всегда!
+
0
NBK
NBK
15 травня 2019, 11:49
#
Пользуюсь картой, но после этого отзыва да и еще пары, очень сомневаюсь в дальнейшем использовании карты для расчетов в интернет. Списывать с карты при отсутствии средств и без моего согласия, в лес подобные карты. Если со мной и произойдет такая ситуация, пошлю моно, пусть сами в суды идут и пыхтят. Благо кредиты и т.д. мне не нужны.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 39.45 39.8295
EUR 42.28 42.8504
Всі курси банку

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 39.45 39.8295
EUR 42.28 42.8504
Всі курси банку