Комуналка і регулярні платежі

Проблема вирішена
Максим Антоневич
Користуюся банком вже більше року.
Все подобалося. Оплати, кешбек, нарахування процентів на залишок.
Немає ліміту на зняття готівки в банкоматі, біль-менш нормальна підтримка через viber.

Недавно вирішив перенести всі регулярні оплати і комуналку з привату на монобанк.
Але виявилося що з цим в монобанку справжня біда…

Можливо я якийсь «нестандартний клієнт», але думаю в багатьох така сама ситуація.

Якщо в вас декілька угод по комуналці оформлено на вас, а декілька — скажімо на дружину, то вам кожного місяця, при кожній оплаті тих, оформлених що на дружину, потрібно буде змінювати (набирати наново) «платника». Збереження налаштувань платника в шаблоні не передбачено…
Якщо платите ще комуналку за батьків — то змінювати потрібно буде ще і на них.

Якщо маєте додаткові платежі (не комуналка) — теж погано.
В програмі є меню «платежі -> платіж по Україні». Там можна створити шаблон платежу. Вказуємо хто платить (скажімо від імені дружини), рахунок куди, призначення. Та компанія куди я оплачую, вимагає вказувати номер угоди і адресу проживання в «призначенні платежу». Інакше платіж не приймають.
Так от «призначення платежу» в шаблоні монобанку не зберігається. При чому перший раз оплата проходить нормально, а наступного разу без попередження іде вже за іншим, зміненим шаблоном. Проте для деяких оплат шаблони не міняються. Дивно якось…
monobank
Дякую за ваш відгук. Ми детально розглянемо вашу пропозицію, але хотів би нагадати, що у нас немає регулярних платежів, тому нічого не зберігається. Якщо ви створюєте платежі за адресою і вказуєте ПІБ платника і відразу оплачуєте, то ПІБ зберігається.

21 січня 2019, 15:46
>>Якщо ви створюєте платежі за адресою і вказуєте ПІБ платника і відразу оплачуєте, то ПІБ зберігається.
Так, але «призначенні платежу» пропадає. Тому для повторної оплати потрібно видалити «платіж за адресою» і знову ввести ПІБ платника, номера рахунку і «призначенні платежу».
RuslaNiko
RuslaNiko
21 січня 2019, 16:14
А разве имеет большое значение какого плательщика указывать при оплате коммуналки? не замечал вроде. В моём понимании «плательщик» я (владелец счета) при любом платеже. Если оплачиваю коммуналку матери, то плательщик ведь все равно я
slavikgreen
slavikgreen
28 листопада 2019, 17:42
Регулярні платежі для мене дуже важливі, тому буду дуже радий їх впровадженню у меню монобанку) і радитиму використовувати монобанк ще більше. Дякую за якісну роботу!

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Комуналка і регулярні платежі