Дуже цікава схема залучення коштів
І скільки я повинен перегнати через вашу картку особистих коштів і за який час, щоб ви МОЖЛИВО вирішили надати мені 100 чи скільки там гривень кредитної лінії?
- Сергей Андрущак
- 4 жовтня 2018, 16:49
Стандартная песня. Монобанк не дал кредит, значит хреновый банк)
При этом карту дали бесплатно, предоставили лучший в Украине сервис и возможности. Но это фигня)
Ничего подобного, сервис в Привате не на много хуже, наверное (не успел определить), тоже бесплатная карта, но даже 18-ти летним детям дают на старте 2 тысячи кредитной линии. Меня задело, что при регистрации никто не проинформировал что на старте кредит — 0. Я в Привате 15 лет с нормальной кредитной историей и кредитной линией в 75 000. Решил попробовать — попробовал((
Ми пропонуємо активно користуватися картою і оцінити всі переваги її і нашого крутого додатки.
При реєстрації ми надаємо, що банк розгляне ліміт кредитного ліміту, але точно він буде наданий чи ні, вже буде відомо після активації карти. Для детальної перевірки по карті, напишіть нам, будь ласка, на пошту info@monobank.com.ua