Ликвидация
- 13 липня 2016, 10:21
- без оцінки
Вот и она.
ПРЕС-РЕЛІЗ
Відповідно до рішення Правління Національного банку України від 12 липня 2016 р. №124-рш «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення від 12 липня 2016 р. №1213, про початок процедури ліквідації ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» з 13 липня 2016 року та делегування повноважень ліквідатора банку Юрію Ірклієнку.
У зв’язку з цим, з 18 липня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочинає виплати гарантованого відшкодування вкладникам ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ». До Загального реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду, включена інформація про понад 38 тис. вкладників, а обсяг виплат становитиме близько 1 млрд грн. Наразі ведеться робота щодо укладення відповідних договорів з банками-агентами, через які здійснюватимуться вказані виплати.
www.fg.gov.ua/not-paying/liquidation/171-pat-bank-mykhaylivskyy/4953-fond-harantuvannia-rozpochynaie-likvidatsiiu-pat-bank-mykhaylivskyy-2
ПРЕС-РЕЛІЗ
В глубине души мне их очень жаль…
… Виплати гарантованого відшкодування вкладникам ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» розпочнуться 18 липня 2016 року.…
Подскажите, когда начинать звонить, для уточнения своего ИНН в реестре на выплату?
А начисляют ли вам % на ваш кредит эти месяцы?
Поэтому % НЕ начисляются. Я так думаю.
2 вопроса в связи с этим:
— могу-ли я при отсутствии средств на моем счету провести какие-либо расчеты с кем-либо. Расскажите как — я переведу вам премию по этому способу.
— могу-ли я в банке/фонде получить официальный документ что расчет с ИРЦ не был произведен — для обращения в суд/страховую
Баланс сошелся, миллион у вас в кармане, а у банка мусорные акции в активах.
Естественно, что подобные вещи проворачивают при участии менеджмента банка для вывода денег.
Списки на выплату в Фонде отсутствуют. ГЛ говорит, что данные появятся 18 числа. Так что до этого дня — подвешенное состояние.:(
www.capital.ua/ru/news/70793-vyplaty-kladchikam-banka-mikhaylovskiy-startuyut-18-iyulya#ixzz4EH96GFFs
ФГВФО говорит про выплаты около 1 ярда. Куда дели 0,6 ярда?
+ — чось тут не так