Вкладники «Капітал» об'єднуємося!
19 травня 2016 року на наші банківські поточні рахунки 2620… надійшли грошові кошти від ТОВ "Інвестиційно-розрахунковий центр". За інформацією НБУ на загальну суму по Україні 1 мрл. гривень.
Банк Михайлівський є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Кожному вкладнику банку Фонд гарантує відшкодування коштів за його вкладом та відшкодовує кошти в розмірі вкладу, включаючи відсотки, станом на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше суми граничного розміру відшкодування коштів за вкладами, встановленого на цей день, незалежно від кількості вкладів в одному банку.
Фонд гарантує кошти в готівковій або безготівковій формі у валюті України або в іноземній валюті, які залучені банком від вкладника (або які надійшли для вкладника) на умовах договору банківського вкладу (депозиту), банківського рахунку або шляхом видачі іменного депозитного сертифіката, включаючи нараховані відсотки на такі кошти.
Тобто Фонд гарантує відшкодування коштів, які надійшли банку для вкладника на умовах договору банківського рахунку.
Ми виборюємо право жити у правовій державі. І вимагаємо дотримання закону від НБУ і ФФВФО.
НБУ може звертатися до правоохоронних органів, але наші права, як вкладників, вимагаємо не порушувати.