Конвертаційний вклад
Був у одному із відділень. Хотів відкрити депозит на 5000 $.
Назвали курс: 20.99 + 2% (Пенс.фонд) + «щось за конвертацію» — на виході курс приблизно 22 грн.
Ну, порівняно із іншими банками — начебто і не погано.
Але смутило інше.
— Необхідно всю суму у гривні завести на картковий рахунок. Які умови — поки невідомо.
— Відкривається валютний депозит із можливістю поповнення протягом перших 14 днів.
Протягом двох-трьох днів в касі я купую валюту (2000 — 3000 $) і поповнюю депозит.
На підставі чого банк обходить вимоги НБУ щодо щоденного продажу валюти в еквіваленті до 3000 грн (~ 130 $).?
Я розумію — банку потрібна гривня, але ЯК тоді банк перед НБУ звітує про продаж валюти?
Щось подібне на піраміду — набрати бабла і через деякий час «звалити»?
Дякуємо Вам за увагу до банку та наших продуктів.
Депозит «Особливий» можливо оформити в доларах США та євро на строк від 91 до 400 днів, внесення додаткових внесків допускається протягом перших 14 календарних днів строку вкладу. Валюта для оформлення та поповнення депозиту продається в рамках постанови НБУ, в еквівалетні до 3000 грн.
Звертаємо Вашу увагу на те, що Банк є учасником ФГВФО.
Додаткову інформацію щодо умов продуктів можна отримати в Контакт-Центрі Банку за телефонами 0800-30-40-40 (дзвінки по Україні безкоштовні), 044-594-94-24 (згідно тарифів оператора зв’язку) або в представництвах/відділеннях Банку. Детальні умови на сайті банку за посиланням www.mbank.kiev.ua/ua/vklady/depozit-osobennyi-procenty-v-konce-sroka.htm
Також просимо Вас зазначити на якому відділенні Вас консультували з приводу данного продукту, ми проведемо додаткове навчання для співробітників.
Дякуємо!