гроші клієнтів
Після повернення звернувся в банк і переконався що все списано і заборгованості не має.
Майже два місяці не користувався карткою.
Через два місяці банк списує незрозумілі суми з мого рахунку, в банку кажуть ще це якісь курсові різниці, які банк нарахував мені через 2 місяці. По виписка з картки видно що все списано і окремо через 2 місяці суму яку банк списує з рахунку під виглядом якихось курсових різниць. Чітких роз'яснень ніхто надати не може.
Зараз в мене на рахунку "-", у банку кажуть що я маю це погасити, хоча чому виник "-«пояснити не можуть.
На підставі яких документів пройшло списання заднім числом через 2-ва місяці?
Як розраховувалась сума додаткового списання через 2-ва місяці?
Чому мене не повідомили що з мене списують заднім числом?
Відповід на питання надати ніхто не може!!!
Тікайте з цього банку!!! Це банк який краде гроші!!! Сьогодні Ви принесли гроші в банк, а через два місяці виявляється ще винний банку!!!
Сьогодні вам платять % по залишках а потім заднім числом щось перераховують і списують.
Дозвольте перевірити інформацію по Вашому запиту. Просимо надіслати нам на PR@mbank.kiev.ua дані (ПІП, ІПН, номер телефону) для ідентифікації Вас як клієнта Банку Михайлівський, а також додати посилання на відгук.
Для отримання офіційної письмової відповіді з роз'ясненнями по даній ситуації від відповідаьних представників Банку Михайлівський просимо Вас подати письмову заяву у відділенні Банку у Вашому місті.
Дякуємо за Ваше звернення.
Пользователь не предоставил подтверждение по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.