Написала нашему президенту письмо, может услышит, он всетаки президент
Президенту України Порошенку П. О. вул. Банкова, 11 м. Київ, 01220 від вкладника ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»
З В Е Р Н Е Н Н Я Шановний Петро Олексійович!
Звертаюся до Вас як до гаранта наших конституційних прав.
Будучи клієнтом ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» я розміщувала в банку свої трудові заощадження, вважаючи, що законність діяльності фінансової установи контролюється Національним банком України.
Я звичайний вкладник банку, я не можу контролювати діяльність банку, хоч і працюю бухгалтером, в мене немає доступу до цієї інформації.Я продивлялася інформацію в інтернеті і рейтинг банку завжди був високим.Але раптом в банку ввели Тимчасову адміністрацію, почали казати про махінації у банку,і стали звинувачити в цьому вкладників.
Потім зробили виводи — вкладники банку свої гроші не отримають.
Я їздила в Київ 23 серпня на церемонію підняття Державного прапора.Люди звернулися до Вас — Президент поможи, я теж казала ті слова і коли ви підійшли і пообіцяли розібратися, взяти під свій контроль і допомогти простим українцям — з«явилася надія і стало легше, але з тієї події пройшов часі нічого не змінилося. Ви пообіцяли перед багатьма людьми і я вірю, що Ви виконаєте те що казали. Яка ще людина в Україні може бути більш впливовішою ніж діючий Президент? Ви не просто людина, Ви гарант Конституції і тільки Ви можете допомогти простим українським людям, яких обдурили, вкрали їх гроші а потім ще й звинуватили в тому що сталося.