Запрос на фагор/плеяду
настряпал вот такой вот текст, что добавить, убрать?
как закончить?
зарание спасибо!
Заява
З метою належного виконання обов’язків боржника ПАТ «Банк Михайлівський» та підтвердження факту відступлення права грошової вимоги ПАТ «Банк Михайлівський» за кредитними договорами ТОВ «ФК „ПЛЕЯДА“, та подальшим відступлення права грошової вимоги ТОВ „ФК “ПЛЕЯДА» до ТОВ «ФК „ФАГОР“; у відповідності до пункту 2 статті 1082 Цивільного Кодексу України, вимагаю надати доказів того, що відступлення права грошової вимоги факторові справді мало місце, а саме:
1) Належним чином завіреного договору факторингу між ПАТ «Банк Михайлівський» та ТОВ „ФК “ПЛЕЯДА»;
2) Належним чином завірений акт прийому передачі прав вимоги (реєстр вимоги) ПАТ «Банк Михайлівський» та ТОВ «ФК „ПЛЕЯДА“, де значяться договори, в разі наявності, що відкриті на моє ім’я.
3) Докази належного повідомлення боржника, за договорами, що відкриті на моє ім’я(в разі наявності).
4) Належним чином завірену копію кредитного договору, що відкритий на моє ім’я.
5) Належним чином оформлене письмове повідомлення про відступлення права грошової вимоги з визначеною грошовою вимогою, яка підлягає виконанню, а також названий фактор, якому має бути здійснений платіж;