Мінфін - Курси валют України

Встановити

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
nikos1805
nikos1805
2 жовтня 2015, 13:05
1111111, 2222222
30.09.2015р. о 16:00 год. на мій телефон зателефонувала моя дружина( ) та тремтячим голосом розповіла що на її НОМЕР ТЕЛЕФОНА звонять невідомі з телефона №0952801438 та голосом з кавказьским акцентом пропонують їй зустрітися для знайомства. Після того як я зателефонував за номером телефона №0952801438 незнайомий голос з кавказьским акцентом в грубій формі та з нецензурною лайкою сказав мені що я їм повинен 50 косих, і якщо я їх не віддам наступного дня вони знехтують мою дружину, доньку дружини та сестру дружини. Після того як я поклав трубку вони передзвонили ще раз і повідомили що я повинен невідомій мені організації гроші та вони сплачують борг за мене а я повинен переписати на них своє майно, далі знову пішли погрози відносно моїх близьких родичів. Погрози продовжувались близько 1 години. З номеру телефона №0952801438 дзвонили сестрі моєї дружини, чоловіку сестри моєї дружини та його брату і погрожували знехтувати сестру моєї дружини якщо я відмовлюсь сплатити чи віддати борг в розмірі 50 000.
Після цього зателефонував невідомий чоловік який представився Володимиром(без призвіща) телефон № 0504685351 та повідомив що він є працівником банку Михайлівський і в звязку з тим що я 2(два) місяці підряд не сплатив за кредитом в сумі по 1200 гр. прийнято рішення банку про сплату мною всієї суми невиплаченого кредиту. Ніяких документів про рішення банку я не отримував, тому це стало для мене несподіванкою. Далі працівник банку Володимир телефон № 0504685351 повідомив що для прискорення виплати мною грошей банк надав про це інформацію до колекторської фірми. На моє зауваження що погрози життю та здоровю людей не можуть прискорити виплату боргів він сказав що ми ж вам дзвонили а ви не берете трубку, але ж у вас є моя адреса сказав я, його відповідь була: тоді це наша недоработка. Потім він пояснив що якщо я терміново сплачу всі кошти то він забере документи з колекторської фірми і дзвонки припиняться Для того щоб заспокоїти рідних мені довелося дати згоду
Банк Михайлівський
Відповідь банку
2 жовтня 2015, 17:39
Доброго дня, шановний клієнте!
Банк Михайлівський виконує свої зобов'язання перед клієнтами в строк і має надію на взаємне співробітництво. Банк вчасно та в повному обсязі повертає вклади клієнтам, а також активно кредитує населення.
Дозвольте звернути Вашу увагу, що Ви підписували кредитний договір з Банком та брали на себе певні зобов'язання, в тому числі здійснювати необхідні погашення в певні строки.
Банк має власний Контакт-центр з моменту початку своєї діяльності, зв'язатися з операторами можна, зателефонувавши за номером 0800 30 40 40 (дзвінки по Україні не тарифікуються); (044) 594-94-24 (телефон в Києві).
Маємо надію на швидке врегулювання ситуації з Вашою заборгованістю.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися