Рай для мошенников
- АО "МЕГАБАНК"
- 4 лютого 2022, 10:23
Добрий день!
Дякуємо за Ваше звернення! АТ «МЕГАБАНК» пильно ставиться до всіх зауважень, тому просимо Вас надіслати через особисті повідомлення Вашу контактну інформацію, з Вами зв’яжеться наш спеціаліст.
Крім цього, звертаємо Вашу увагу, що АТ «МЕГАБАНК» дотримується чинного законодавства та оформлює картки клієнтам після їх ідентифікації.
З повагою, АТ «МЕГАБАНК»
Тоді поясніть, як відбувається ідентифікація у вашому додатку? Бо до мене не телефонували, я нічого не підписував і ніде не фотографувався. Як же ви ідентифікували мене, щоб ще й дозволити оформити BankID? До ваших спеціалістів вже звертався, операції по тій картці заблоковано, але кредити то вже оформлені. Звісно, звернення вже є і до Поліції і до НБУ. Ви б маячнею не займалися, а удосконалювали безпеку, тому що історій з шахраями та картками від Мегабанку вже в мережі достатньо.
- АО "МЕГАБАНК"
- 11 лютого 2022, 11:04
Більш детальну інформацію щодо ідентифікації можна отримати в Центрі клієнтської підтримки за телефоном 0800504400. Звертаємо увагу, що зареєструватися у додатку та користуватися ним можна без оформлення нашої картки.
З повагою, АТ «МЕГАБАНК»
Абсолютно безответственное пособничество махинациям.