Мінфін - Курси валют України

Встановити

Неоперативність

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Pasha Tarabas 3 червня 2019, 14:51
Доброго дня. Захотілось написати відгук про Мегабанк так як являюся їхнім колишнім клієнтом. Сказати по правді то навіть за гроші б не користувався їхніми послугами надалі. 17 травня 2019 року, я погасив кредит в цьому банку і ще у двох інших, не роблю піару але так щоб народ знав, ОТП-банк та ПУМБ у місті Львів. мені потрібна була довідка про повне погашення кредиту у кожному банку, до слова це була п'ятниця, в ОТП та ПУМБі довідки вже були готові у понеділок. У Мегабанку ж я мало того що мусів писати письмову заяву про видання такої довідки так тепер ще й мушу чекати до місяця часу. Мотивовано все це тим що моя заява ніби-то передається в Харків і там розглядається директором головного відділення. Телефонував у відділення у Львові на якому етапі моя заява, так як ця довідка мені потрібна, по телефону мені сказали що немає ще, що цікаво як тільки я сказав своє прізвище то мені зразу ж сказали що нема, там в працівників напевно замість мозку стоять чіпи, чи може пам'ять в людей феноменальна, хоча я думаю сказано було аби не надоїдав. Якщо так добре вони справуються з відповідями по телефону то чому стільки часу розглядається десь там у Харкові моя заява.Як мені пояснили ця процедура передбачена регламентом і плюс до того всього не один я хочу отримати цю довідку, але все це байка, я сплатив все до копійки і маю повне право вимагати в них «папірець» який це засвідчує? не ЧЕК. Я б сказав що нормальне ставлення там до клієнта поки він «висить» ім гроші а далі гуляй.
Мегабанк
Відповідь банку
10 червня 2019, 19:48
Шановний клієнт!

Наразі ми працюємо над Вашим питанням. Перепрошуємо за незручності.

З повагою, Мегабанк!

Коментарі - 2

+
0
Toxa David
Toxa David
3 червня 2019, 15:47
#
Затверджено  Постанова Правління Національного банку України  23.03.2009 N 158   Зареєстровано в Міністерстві юстиції України  8 квітня 2009 р.за N 321/16337
Зміни до Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах
13.4. Доповнити главу новим пунктом 20.6 такого змісту:
"20.6. Банк за наявності коштів на поточному рахунку, який закривається на підставі заяви клієнта, здійснює завершальні операції за рахунком [з виконання платіжних вимог на примусове списання (стягнення) коштів, виплати коштів готівкою, перерахування залишку коштів згідно з дорученням клієнта тощо].
Датою закриття поточного рахунку вважається наступний після проведення останньої операції за цим рахунком день. Якщо на поточному рахунку власника немає залишку коштів, а заява подана в операційний час банку, то датою закриття поточного рахунку є день отримання банком цієї заяви.
У заяві про закриття поточного рахунку (паперовій копії заяви в електронній формі) головний бухгалтер банку або інша уповноважена особа банку зазначає дату та час отримання заяви, дату закриття рахунку та засвідчує це своїм підписом. Заява про закриття поточного рахунку зберігається в справі з юридичного оформлення рахунку.
У день закриття поточного рахунку банк зобов'язаний видати клієнту довідку про закриття рахунку".
+
0
Toxa David
Toxa David
3 червня 2019, 15:49
#
Банки сознательно умалчивают о существовании Ст. 545 ЦКУ Цивільний кодекс України (ЦКУ) в останній чинній редакції від 16 січня 2003 року.
Стаття 545. Підтвердження виконання зобов'язання
1. Прийнявши виконання зобов'язання, кредитор повинен на вимогу боржника видати йому розписку про одержання виконання частково або в повному обсязі.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися