Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
AlexxxxA 24 березня 2023, 16:32
Дуже задоволений їхніми послугами онлайн-банкінгу. Вони дозволяють мені здійснювати грошові перекази та оплату рахунків з будь-якого місця та в будь-який час
biwema5 21 лютого 2023, 15:48
Спокійно користуюся карткою в Польші, хоча очікувала гіршого з цією подвійною конвертацією.
Cisis55 25 січня 2023, 18:17
Сайт на вищому рівні, все зручно та зрозуміло. Не думав, що хтось ше може конкурувати з ПБ. Випустив картку, поки ніяких проблем
Валерий Петренко 23 січня 2023, 12:33
Чі є таке ще в якомусь банку щоб в кожному віділені був свій курс валют, чи це законо?
jeka121 27 жовтня 2022, 16:57
чому курси на сайті відрізняються від курсу у відділенні? так, зараз долар дорожчає з кожним днем, але не настільки. Таке відчуття, що банк Львів або просто забивають на свій сайт, або намагаються надути клієнтів
Ksenia1981 20 жовтня 2022, 18:56
не розумію, чому така проблема зв’язатися зі службою підтримки цього банку. моє питання я зможу вирішити, тільки відвідавши відділення? це нонсенс, ще й під час війни
Truef 30 вересня 2022, 14:35
Орієнтувався на курси по євро на сайті банку, але коли прийшов у відділення, то виявилось, що курс вже зовсім інший. При чому не лише по євро змінився. Таке враження, що сайт і відділення живуть окремо один від одного. Різниця виявилась на сумі не дуже велика, не критична для мене, але ж потрібно покращувати інформування клієнтів та частіше оновлювати курси на банківському сайті.
nelson145 23 вересня 2022, 10:50
Являюсь клиентом банка уже более 1 года. Недавно нужно было снять крупную сумму со счета. Позвонила позже установленного срока (после 14.00) накануне, думала откажут, но мне пошли на встречу и нашли возможность в течение следующего дня выдать деньги.
maximus2 31 серпня 2022, 12:24
банк львів — не для простих людей, для богатих. А якщо серйозно, на кого розраховані такі комісії для переводу грошей на картку іншого банку? Очевидно, що це не найпопулярніший банк, і що доведеться перераховувати кошти на другий хоча б колись. Я сьогодні за переказ (на юрособу, але все ж) такий заплатив 170 гривень. Наприклад, в укрекзима комісія 10 гривень. Взагалі не вигідно вашою карткою користуватися.
roman118 23 серпня 2022, 0:41
я не розумію навіщо банку вказувати номер телефону підтримки, якщо ніхто не бере слухавку. вже давно весь цей процес можна перенести в чати, де налаштувати хоча б орієнтовні загатовлені відповіді для клієнтів. а так, кілєнтоорієнтовалність — нуль балів
qmiwvqbf 30 липня 2022, 10:25
Відділення за адресою: Київ, вул. Гоголівська, 17
Хотел оформить кредит в банке, подал заявку, очень долго рассматривали в итоге все равно отказ, только зря время потратил
MilaRadonich 28 липня 2022, 10:24
Відділення за адресою: Львів, вул. Сихівська, 2
Дуже сподобалось обслуговування у відділенні, треба було терміново відправити переказ, касир допомогла з вибором типу переказу та дуже швидко обслуговувала, сам візит зайняв максимум 15 хвилин, дякую за якісне обслуговування.
Kotia42 30 червня 2022, 22:30
У банка часто хорошие курсы и бывает обмениваю именно у них, но не нравится, когда на сайте видишь один курс, а когда приходишь в отделение, то он уже другой.
Olgafoto 23 червня 2022, 8:51
На сайті пишуть що дають кредити до 200 тисяч грн без застави та без довідки про доходи. Але це розвод! Насправді на таку суму не кредитують, а без довідки та застави тим більше.
Vasyl Zaiats 13 травня 2022, 18:16
Відділення за адресою: Львів, вул. Сихівська, 2
Висока компетентність і професіоналізм працівників банку Львів, зокрема відділення № 2, що у Львові по вул. Сихівська 2. Якісне і швидке обслуговування (по будь якій проблемі максимум 15 хв.). Вражає якість і разом з тим простота і зручність роботи в інтернет-банкінгу. Практично миттєве сповіщення про будь які операції проведені через банк. Бажаю нових клієнтів банку, всіляких успіхів колективу, творчого розвитку і процвітання.

З повагою
Василь Заяць

p. s.
В анкеті слово «отделение» бажано поміняти на «відділення»
2950407221 25 лютого 2022, 3:15
Відділення за адресою: Львів, пр-т Шевченка, 28
1) вчора попросила підготовити на сьогодні 100євро і 300доларів. Цікаво чи буде виконано. Звернення є зафіксоване на гарячій лінії і поліциї.
2) Охоронець коли працює банк до 17−30 у 16 годині уже не впустив. Є підтверджуєче фото разом із оператором закривали перед носом двері.
3) коли в охоронця попросилашо тільки взнати долари і євро яка ціна і то було в 16 год. бло мене недопущено до каси.
4) у разі не повернення коштів поліция сказала вас попередити. Я у тому випадку подаю до суду. Із сумою кредиту яку будете винні тепер ви за незаконне використання грошей без згоди власника.
natali493 12 листопада 2021, 13:40
Відділення за адресою: Київ, вул. Гоголівська, 17
Очень приятный и компетентный коллектив. Все девушки красавицы и умницы!!!
ollalla 28 вересня 2021, 19:10
В то время, как большинство банков работают над созданием максимально комфортного и приятного клиентского опыта, Банк Львів о сервисе не слышал и в клиентах не нуждается.
Казалось бы, простая операция покупки валюты. Колл-центр предоставить «секретную» информацию о наличии валюты в отделении не может. Со второго звонка дают только надежду -«касса такую операцию выполняет».
На весь Киев одно отделение и номер телефона конечно же «засекречен», связаться по телефону нельзя.
Приезжаешь в отделение — валюты нет. Но не расстраивайтесь, Вас ждет поощрительный бонус — в пустом отделении три свободных сотрудника проведут Вам мастер-класс по общению с колл-центром «Что нужно спрашивать и как понимать». Уходя, не забудьте попросить прощение за беспокойство — Банк Львів в клиент не нуждается.
BlackDog36 5 серпня 2021, 14:12
Є підозра, що банк перестав відправляти платежі.
Виправте мене, якщо це не так. Буду щасливий помилитися.
domogarov115 8 лютого 2021, 14:41
Відділення за адресою: Тернопіль, вул. Мазепи, 8
Зашел в отделение спросил можно ли купить доллар сказали что доллара нет странно всегда был пришлось идти в отделение другого банка далеко зато нет проблем с валютой!
Головна / Банки України 🏦 / Банк Львів 💰 / Відгуки про Банк Львів 📝