Банк затримує зарахування коштів на рахунок
- Недорого Отзывы
- 14 червня 2024, 12:37
Есть предположение, что для таких случаев. А скорее всего фин.мониторинг
«Мы разрабатываем и тестируем программное обеспечение, сайты, сервисы и другие цифровые продукты. Это задача для разработчиков и тестировщиков, а также для проектировщиков, дизайнеров и других специалистов. Поддерживаем информационную инфраструктуру компании, команды разработчиков, уже существующих решений.
◾️Сотрудничество заключается в аренде ваших банков, а именно Мonobank , А- БАНК, ОТП БАНК,Raiffeisen Bank. Вы предоставляете доступ к банкам , чтоб мы могли контролировать каждый перевод лично (наш перевод который будет поступать на вашу карту от наших клиентов). Картами которые вы сдаете в аренду пользоваться нельзя 🚫 .
Дозвольте мені запитати, що це за дебілізм і непрофесіоналізм? вперше таке бачу…
Почитайте закон про фінмониторинг — відкриєте для себе багато нового
По-друге, після моєї відповіді банк 3 дні продовжує морозиться
Три дні це дуже коротких строк у цих процесах, іноді розгляд справи триває тижні і місцяці.
Почитайте закон про фінмониторинг — відкриєте для себе багато нового
По-друге, після моєї відповіді банк 3 дні продовжує морозиться
Я показує досвід, узгоджувати з банком такі надходження бажано перед самим надходженням. При чому в декількох банках і вибирати той, що менше інших морозиться.
- Мила Шевченко
- 21 червня 2024, 16:35
Вітаю.Маю таку ситуацію з Кредобанком з листопаду минулого року.Кожен переказ який надходить мені з Польщі,не зараховується на мій рахунок,ніяких повідомлень і дзвінків від банку не надходить,кожен раз я сама дзвоню в банк та питаю чи надходив переказ,так переказ надійшов,але треба уточнюючі дані(адреса відправника,сума,з якої країни переказ,дані відправника та призначення переказу),12 переказів та 12 раз я заповнюю ту саму інформацію,потім чекаю зарахування коштів.Маю відчуття що банк постійно затягує час з виплатою.Згодна з Вами повністю,в банку бардак та цирк якийсь.
Курс валют в Кредобанку
PLN | 10.26 | 10.59 |
Гроші мені протягом дня не зарахували на рахунок і навіть нічого банк не відповів :) Ось написала повідомлення банку із запитанням щодо ситуації… тільки потім мені написали що так, моя заявка обробляється і на перевірці, чекайте, вам незабаром подзвонять -чекаю 3 день, тиша.
По-перше, чому коли приходять гроші на карту, то банк їх відразу автоматично не зараховує, а тільки пише повідомлення в особистому кабінеті що, у вас там якийсь переказ прийшов і напишіть нам від кого і яку суму очікуєте.
По-друге, після моєї відповіді банк 3 дні продовжує морозиться і грошей у мене на рахунку немає, блокування також немає, просто вони незарахують переказ на мій рахунок, а де гроші взагалі на якому рахунку або в якому просторі теж мені незрозуміло, просто відповідь: чекайте :)
Не рекомендую Кредобанк, в жодному разі, думаю у них там бардак, а можливо і брак персоналу, що відображається на загальному цирку.
Нам прикро, що у Вас погіршилась думка про роботу банку. Ми проаналізуємо описану Вами ситуацію та за результатами розгляду надамо відповідь у приватні повідомлення.