Відгук щодо роботи працівників відділення

Я є клієнтом банка та обслуговуюся у зазначеному відділенні 4 роки. За весь цей час я мала лише позитивні враження як від роботи відділення, так і банку загалом. Саме тому я хочу висловити свою вдячність працівникам відділення за високу професійність та прекрасні людські якості (вічливість, доброзичність, привітність).
Особливо хочу відзначити свого менеджера у банку Ольгу Крещук. Протягом всіх цих років вона бездоганно виконувала свою роботу: надавала необхідні консультативні послуги, пропонувала цікаві для мене продукти банку, укладала договори з надання банківських послуг, тощо. А ще Ольга завжди з повагою ставиться до мого часу. Так, зазвичай, якщо я планую укласти певну угоду і попереджаю про це, то коли я приходжу до відділення, текст цієї угоди вже підготований, її залишається тільки роздрукувати та підписати. Цей перелік позитивних професійних якостей Ольги я можу продовжувати ще довго. А ще вона просто приємна людина.
У відділенні також працює чудовий касир Світлана. Вона здійснює розрахунки швидко та чітко. Для клієнта в неї завжди знайдеться і готівка, і приємне слово, і привітна посмішка.
Інші працівники відділення також провітні, професійні та прагнуть якомога краще задовольнити потреби клієнтів. Це я можу сказати як із свого досвіду (звертаюся до них по допомогу, коли Ольга або Світлана у відпустці), так і із спостережень за тим, як вони спілкуються з іншими клієнтами.
Узагальнюючи сказане, ще раз хочу висловити вдячність працівникам відділення за професійність та добре ставлення до клієнтів
Кредобанк
Дякуємо, нам приємно отримувати теплі слова подяки.
Ваше повідомлення передане працівникам відділення.

Коментарі

Курс валют в Кредобанку

Курс валют в Кредобанку

Головна / Банки України 🏦 / Кредобанк 💰 / Відгуки про Кредобанку 📝 / Відгук щодо роботи працівників відділення