Заблокували кошти на невизначений термін
- SergeyNina
- 15 серпня 2023, 23:49
Это во всех банках. Криптобиржа =блокировка
- Ripple4208
- 16 серпня 2023, 3:48
В монобанку проблем немає. Запитали походження коштів, надіслав скріншоти з біржі, питань більше немали.
Я розумію, що на сьогоднішній день, кожна транзакція з криптобіржою це ризики для банка, але це не є підгрунтям забирати кошти (як мені повідомили, баланс 0 грн).
Або хоча б дотримувалися термінів, які самі озвучують.
Або хоча б дотримувалися термінів, які самі озвучують.
«В монобанку проблем немає. «
Часто слышу эту фразу от «криптодельцов». В связи с этим всегда возникает вопрос — ну и какого фига вы тогда идете в другие банки со своими крипто шахер махерами? Ведь отлично понимаете , что вас , скорей всего, заблокируют. Ну так и сидите в своем Моно
Курс валют в Кредобанку
PLN | 10.26 | 10.59 |
Також вирішив запитати, що буде з 6217 грн, які залишились на рахунку. Мені відповіли що на рахунку 0 грн. Круто. Запитав яка остання транзакція по рахунку, сказали що надійшло 1489 грн на рахунок. Яким тоді чином баланс 0 грн не змогли пояснити.
Сьогодні 14 серпня, пройшло більше 30 днів з моменту блокування. Телефоную, перевірка все ще йде. На запитання щодо «30 денного ліміту на перевірку», сказали що такого немає, перевірка може йти будь-яку кількість часу. Цей раз сказали що треті лиця мають доступ до моїх коштів, я відмиваю доходи, або я фінансую тероризм. Що саме з цих тьох варіантів, перевірка і визначає.
В результаті маємо, що кошти забрали на невизначений термін. Звучить як крадіжка. Сказали: «Якщо ви вважаєте що це крадіжка, звертайтеся до правоохоронних органів».
Ця «перевірка» була ініціована саме відділом банку, а не державними органами. Будьте обережні, банк може за своїм бажанням забрати ваші кошти.