Банк відмовляеться припиняти дію договору віддалено.
- greatemouse
- 28 листопада 2022, 15:36
Класична відписка найгіршого і безвідповідального банку КРЕДОБАНК
Більшість банків не закривають рахунки віддалено.
Ви це знали коли відкривали тут рахунок.
То до чого тоді претензія? Це як поскаржитись що у новому автомобілі куплений в салоні тижднь тому закінчилось пальне і треба їхати на АЗС щоб заправити автомобіль за власні гроші.
Ви це знали коли відкривали тут рахунок.
Курс валют в Кредобанку
PLN | 10.04 | 10.29 |
НАЙЖАХЛИВІШЕ ВІП ОБСУГОВУВАННЯ КРЕДОБАНК!!!
КРЕДОБАНК ЦЕ НАЙГІРШИЙ БАНК З УСІХ.
НАЙГІРШИЙ ОНЛАЙН БАНК ЦЕ КРЕДОБАНК — не мае необхідного функціоналу.
НАЙГІРШИЙ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЦЕ КРЕДОБАНК — не мае необхідного функціоналу.
Банк пользуясь положением, когда в стране идет война, не дает возможности прекратить сотрудничество с ним и закрыть все счета в отдаленном режиме, а требует личного присутствия. Я нахожусь за границей и не намерен возвращаться и рисковать своей жизнью, для решения вопросов с этим банком. И кстати, это в КРЕДОБАНКе такое ВИП обслуживание.
САМЫЕ УЖАСНЫЕ ВИП ОБСУЖДЕНИЯ КРЕДОБАНК!!!
КРЕДОБАНК ЭТО ХУДШИЙ БАНК СО ВСЕХ.
ХУДШИЙ ОНЛАЙН БАНК ЭТО КРЕДОБАНК — не имеет необходимого функционала.
ХУДШЕЕ МОБИЛЬНОЕ ПРИЛОЖЕНИЕ ЭТО КРЕДОБАНК — не имеет необходимого функционала.
Станом на сьогодні, закриття рахунку можливе виключно на підставі належним чином поданої заяви у будь-якому відділенні АТ «КРЕДОБАНК» та за умови відсутності заборгованості. Заяву можна подати не тільки особисто, а це може зробити і Ваша довірена особа. Довіреність має бути оформлена згідно чинного законодавства України та передбачати повноваження на закриття рахунку/-ів.
Разом з тим, ми прагнемо забезпечити якомога комфортніше дистанційне обслуговування наших клієнтів, тому постійно вдосконалюємо наші сервіси онлайн-обслуговування.
Як тільки з’явиться можливість дистанційного закриття рахунку ми Вас обов’язково проінформуємо.