Банк с прошлого века или как увести все деньги с карты
- AngryCustomer
- 31 серпня 2021, 16:27
Брехуни від кредобанку як завжди на вищому рівні. Про що можна з вами говорити як я 7 днів кожен день звонив і мені так і не повідомили хто і яким чином списав із моєї картки гроші без кодів підтвердження. А СБ банку відповіли, що кодів не треба і що їх немає. Навіщо кричати тут в коментах, про «3D Secure»?. Мабуть зніму відео про вашу секьюрність і як можна уводити гроші з ваших карток бо інакше ви, не шанові, не розумієте. На даний момент я можу надати 9 транзакцій списання коштів без ваших 3д 2д 1д і 0д. Геть смішно це читати. Ви хоч сміливості наберіться і надаєте відповіть по телефону на мої десяток звернень.
Нам прикро, що у Вас склалось негативне враження про роботу банку. Щоб ми могли детально проаналізувати Ваш випадок та розібратись в ситуації, просимо у приватні повідомлення вказати Ваші ПІБ, номер телефону з якого звертались до банку та дати звернень.
- AngryCustomer
- 31 серпня 2021, 22:03
А навіщо. От сьогоднв СБ все-таки перезвонила і і підтвердила все що я писав в сксрзі. Цитую «Маючи карткові дані будт хто в світі може розраховуватись нею в мережі інтернет». Під картковими даними я маю на увазі номер картки, дату та cvv. Більше того, сб сказали, що навіть цвв код не завжди потрібен.
І що сам клієнт буде винний якщо в нього з картки пропадуть гроші не дивлячись на відсутність підтвердження транзакцій за допомогою смс. Дно пробите…
Курс валют в Кредобанку
PLN | 10.04 | 10.29 |
Слубжа безопасности как всегда на высоте как и сам банк!
Повідомляємо, що з метою попередження шахрайства, банком здійснюється моніторинг транзакцій за участю банківських платіжних карток банку в режимі реального часу. В ході моніторингу транзакцій, банк блокує операції по банківських платіжних картках, по яких виникла підозра на шахрайські дії з боку третіх осіб. Разом з тим, станом на сьогодні в банку впроваджено останню версію сервісу 3D Secure — технології, розробленої міжнародною платіжною системою MasterCard Worldwide (MasterCard SecureCode) для забезпечення клієнту максимально високого рівня захисту операцій, які здійснюються у мережі Інтернет з використанням банківської платіжної картки та мінімізації рівня шахрайства за такими операціями. Ця технологія передбачає перевірку здійснення операції з використанням банківської платіжної картки у мережі Інтернет, в т. ч. засобами інтернет-банкінгу, держателем банківської платіжної картки шляхом надсилання одноразового пароля на мобільний телефон Держателя, використання якого (одноразового пароля) є необхідним для підтвердження Держателем здійснення такої операції.