Мінфін - Курси валют України

Встановити

Хаос у комунікації з клієнтами, на гарячій лінії і у роботі відділення

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
APerson 14 липня 2021, 16:21
Відділення за адресою: Київ, пр-т Степана Бандери, 21
Відкрив картковий (некредитний) рахунок. Через тиждень-два змінив тарифний пакет, але рахунком взагалі не користувався. Хоча обидва пакети описувались як пакети з безкоштовним обслуговуванням, через деякий час отримав смс-сюрприз про невідомо як виниклу заборгованість.

У розмові по телефону, зазначему в смс, банк практично нічого не повідомив і відфутболив на гарячу лінію. На гарячій ліній оператор сказала, що борг виник через неактивність рахунку і дозволила собі вказати, що клієнт мусить знайомитись з умовами договору. Так ніби це не обов*язок працівників відділення повідомляти клієнтам про істотні умови. Але більше того, не варто так казати коли це не правда. Я справді прочитав ту дрібношривтову муть банківських умов, і знаю, що жодних введень рахунку у мінус за неактивність у моєму договрі немає.

В результаті, виришів закрити рахунок щоб не мати подібних сюрпризів у майбутному. Правда, дистанційно вони його вам не закривають, і прибувши у відделення (Київ, вул Бандери 21), вам доведеться прочекати добру годину, поки Кредо банк осилить о-наскільки складну операцію із закриття рахунку. У процесі чекання в них на пів години зламається електронна система даних, касир на ваше «добрий день» відріже «йопєрний театр» (напевно, через потребу шукати дрібну решту).

Загалом, до клієнтів у відділенні відносяться якось байдуже. Не вороже, а байдуже. Не працює система? Нічого, посидимо мовчки, почекаємо. Хай клієнти самі у нас випитують причину затримки. Вийде керівник відділення, і без негативу, але з абсолютнотю незацікавленістю скаже: «Система, вона як машина, може запрацювати, а може і ні».

Коли ви нарешті завершите ваші особисті формальності, то покидаючи відділення побачите клієнтку, якій при відкритті депозиту обіцяли знаття коштів без комісії, а сьогодні вже забули про обіцянку і хочуть взяти комісію розміром 1,5 тисячі. Повний ахтунг.

Згодом, із платіжної квитанції ви побачите, що ваш борг насправді мав відношення не до неактивного рахунку, а до 2 тижнів обслуговування 3 роки тому за іншим тарифним планом, який мав бути безкоштовним, але чомусь виявився платним. В будь-якому разі, враховуючи побачений хаос і також те, що реальну причину боргу мені жоден з працівників банку не сказав, повертатися в Кредобанк я не збираюсь.

Із позитивного, за відсутності навантаження, у відділеннях банку людей приймають всі працівники, навіть із секції «для юридичних осіб». Також швидко відповідають на гарячій лінії, хоча, яка з того користь коли там дається невірна інформація? Плюс, продовжують роботу кас, якщо консультант прийняв вас вчасно, але з вини банку не встиг обслужити до завершення номільного часу закриття каси.

Але попри ці гарні сторони, загальне враження, звичайно, негативне. Не рекомендую.
Кредобанк
Відповідь банку
Kredobank 15 липня 2021, 15:51
Доброго дня!
Нам прикро, що у Вас склалось негативне враження про роботу певних підрозділів банку. Для того, щоб ми могли детально проаналізувати ситуацію та вжити заходів задля недопущення подібних ситуацій у майбутньому, просимо в приватні повідомлення повідомити нам свої ПІБ, ІПН та номер телефону з якого Ви звертались на інформаційну лінію банку. Про результат перевірки ми повідомимо Вас у приватних повідомленнях.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Кредобанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.31 42.89
PLN 9.73 9.99
USD 39.41 39.94
Всі курси банку

Курс валют в Кредобанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.31 42.89
PLN 9.73 9.99
USD 39.41 39.94
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Кредобанк 💰 / Відгуки про Кредобанку 📝 / Хаос у комунікації з клієнтами, на гарячій лінії і у роботі відділення