Іпотечний кредит

Проблема вирішена
NYKOLYNLP
22.07.2020 я оформляла іпотеку в Кредо банку. Вчасно сплачую жодних проблем не було до 17.02.2021. В цей день я отримую на пошті ухвалу суду про те, що договір купівлі продажу квартири який я оформляла 22.07.20 не дійсний. Не розуміючи в чому справа, що сталося, того ж дня я відправила фото даного документу своєму менеджеру Олені із проханням вточнити що сталося, звідки ухвала і вчому причина такої ухвали. До сьогодні я відповіді із банку не отримала. Менеджер говорить що мої документи розглядають, ситуацію не розяснюють. Незрозуміло чому так довго розглядають документи і чи їх розглядають взагалі. Виходячи із даної ситуації можна зробити висновок що для того щоб банк, звязався із клієнтом і розяснив ситуацію потрібно перестати платити кредит. Як правило на боржників які не платять звертають увагу і починають діалог. Коли ти вчасно платиш, виконоуєш свої зобовязання перед банком, ти очікуєш місяцями на хоча б якусь конструктивну відповідь. Не думала що Кредо банк настільки байдужий до своїх клієнтів!
Кредобанк
Доброго дня!
Нам прикро, що Вам довелось зіштовхнутись із такими незручностями. Для проведення аналізу, просимо надати Ваш ІПН у приватні повідомлення. Дані Вашого звернення будуть передані на розгляд профільним структурним підрозділам банку.
Відповідь, за результатом перевірки, Вам буде надано в особисті повідомлення, у термін визначений законодавством (не пізніше 45 днів від дати залишеного відгуку).

Коментарі

Курс валют в Кредобанку