Авто в кредит
Люди никогда не берите кредит в Кредобанке. Взяли авто в кредит под процентную ставку 13, 99%. Платили два года ставка была не измена.Но после двух лет нам подняли ставку до 18,9% годовых. При подписании договора я задавала вопрос на сколько может быть поднятия ставки убедили мах. на 3,9% за весь период.Это каждый год могут поднимать до 5%. Сейчас мах. ставки в банках до 14%. Единственный выход не платить КАСКО согласно договора мах. 5% могут поднять процентную ставку если не выполняешь условия договора. Они уже подняли до мах., чего мелочиться. Это банк не честный, обманывает так будьте осторожны!!!
16 грудня 2019, 15:44
Доброго дня! У відповідь на Вашу скаргу повідомляємо, що укладання Кредитних договорів між Банком та Клієнтом відбуваються відповідно до ч. 3 ст. 3 Цивільного Кодексу України (надалі – ЦКУ) відбувалося на засадах принципу свободи договору, зміст якого полягає у тому, що Сторони договору, досягнувши згоди за всіма умовами, визначають зміст цього договору на власний розсуд. Відповідно до ст. 629 ЦКУ умови укладеного договору є обов'язковими для виконання сторонами цього Договору. Таким чином, з моменту укладення Кредитного договору із Банком, умови Кредитного договору є обов’язковими для виконання, як Банком так і Клієнтом (Позичальником). Договір укладений у трьох примірниках, один з яких виданий Вам.
відправити особисте повідомлення банку
Курс валют в Кредобанку