Мінфін - Курси валют України

Встановити

всі переваги банку закінчуються при особистому контакті з працівниками

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Ulyana Andrushko 20 листопада 2018, 16:18
Відділення за адресою: Львів, вул. Сахарова, 78
Відділення має величезну проблему з комунікацією!!! В сучасних умовах більшість справ вирішується в телефонному режимі та іншими засобами зв'язку в тому числі системою Клієнт-банк. Але схоже, що це ніяк не стосується відділення на Сахарова, що у місті Львові. Для того щоб отримати довідку про рух коштів чи відсутність кредитів необхідно спершу скинути лист через Клієнт-банк, пізніше витрати масу часу на спроби дотелефонуватись до працівників і врешті-решт змирившись з тим, що це неможливо, поїхати у відділення і попросити особисто працівника щоб він перевірив повідомлення в системі Клієнт-банк. Після того виявляється, що ви не зможете забрати заповітну довідку, оскільки не має керівника і печатки. Таким чином, вам знову необхідно їхати в банк. І так щоразу!
Нещодавно надіслав Кредобанк лист з проханням заповнити опитувальник і надати інші документи для ідентифікації, однак бланк опитувальника не долучив. При тому, банк наголосив, що у разі ненадання документів він припинить проводити наші платежі. Спроба знайти бланк на сайті Кредобанку була безуспішна. Можливо, він там і є, але якщо я його не можу швидко знайти, то очевидно, що сайт незручний для пошуку інформації. На даний момент, я відправила на перевірку опитувальник працівнику, але за попередньою схемою, очевидно доведеться їхати в банк з проханням щоб працівник перевірив пошту(((((
Це те, що стосується останнього часу. Але раз я вже почала писати відгук, то не можу не згадати кінець 2016. Підприємство вирішило розмістити вільні кошти на депозит. Кредобанк був вибраний лише через те, що буцімто у них була можливість це зробити через Клієнт -банк (без необхідності керівнику їхати в банк). Нас мурижили кілька днів, працівник навіть не робив спроб нам допомогти розмістити депозит і це при тому, що у них були низькі ставки. Як на мене, недозволена розкіш. Не витримавши такого ставлення, ми зателефонували в інший банк, попередили, що не маєм можливості їхати до них у відділення. Так от, за 15 хвилин до нас в офіс прибіг працівник і ми швиденько все оформили. і на протязі пів року Кредобанк мав можливість спостерігати як з нашого кредобанківського рахунку гроші падали на депозит в іншому банку.
Єдиний плюс Кредобанку- це те, що платежі реально «літають», але цей плюс, дякуючи жахливій комунікації, щоразу стає менш помітним.
Кредобанк
Відповідь банку
23 листопада 2018, 17:21
Доброго дня! Нам прикро що Ви отримали негативний досвід від співпраці з «Кредобанком», прийміть вибачення за незручності які виникли. Дякуємо за Ваш відгук, ми передамо його в профільний підрозділ для розгляду та врегулювання процесів у банку, з метою уникнення подібних ситуацій в майбутньому.
Мінфін
Відповідь адміністратора
23 листопада 2018, 16:03
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 23.11.2018).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Кредобанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.41 42.94
PLN 9.75 9.99
USD 39.41 39.89
Всі курси банку

Курс валют в Кредобанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.41 42.94
PLN 9.75 9.99
USD 39.41 39.89
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Кредобанк 💰 / Відгуки про Кредобанку 📝 / всі переваги банку закінчуються при особистому контакті з працівниками