Нікому не раджу!
Я клієнт кредобанку не по своїй волі, оскільки є держателем зарплатної картки. Видавались картки нашвидкоруч, пояснень ніяких, мол. читайте підписані вами угоди. Через пів року зникла сума в 300 грн, потім ще 880 грн, звернулась в банк, толком ніхто не може нічого пояснити, пробурмотіли за овердрафт, надрукували купу виписок, мабуть щоб я сама там «знаходила» причину, написала заяву на відключення кредитного ліміту та на проведення службового розслідування… Ліміт відключили, але вже пів року чекаю хоч якихось пояснень. Працюю за містом і ходити в банк часу нема, двічі «по дорозі» заходила, у відповідь почула, що дівчина що тим займається у відпустці, або у відрядженні.
23 січня 2018, 11:58
Для аналізу витрат Вам найперше необхідно отримати виписку за рахунком. Ви можете це зробити у будь-якому відділенні банку або дистанційно через систему «КредоДайрект». Якщо відображені у виписці операції Вами не здійснювалися, необхідно написати заяву для розслідування спірної операції, яка буде опрацьована у порядку, визначеному регламентом платіжних систем.
відправити особисте повідомлення банку
Для банка: Наблюдал не раз когда несколько работников банка пытались пояснить данные из выписки, а люди показывали чеки из магазинов и НЕ СОВПАДАЛИ ДАТЫ у казалось бы правильных сумм. Очень веселят изменения по проведенным операциям по карточкам. А если вдруг был возврат то это вообще КВЕСТ.
Такое ощущение что выписка делается так чтобы запутать всех.
Так что вопрос правильный приведите выписки в такой вид чтобы они были понятны людям.
Например у Привата и Аваля с выписками проблем не видел.
Такое ощущение что выписка делается так чтобы запутать всех.
Например у Привата и Аваля с выписками проблем не видел.
Курс валют в Кредобанку
PLN | 10.01 | 10.29 |