Абсолютно відсталий банк, незручний сервіс
Я є клієнтом банку, ФОП. Минулого місяця в мене злетіли ключі до айфобсу. Просто з нічого злетіли ключі, оформлені 4 місяці назад. При чому, ніякого повідомлення не отримала, просто вибивало помилку невірний пароль (хоча я тримаю пароль в ворд документі і копіюю кожного разу). Мусила аварійно відновлювати ключі, роздруковувати їх, підписати і нести в банк. На все пішло не менше години. Мені терміново необхідно було перевести гроші на особистий рахунок і зняти готівку, а каса працює тільки до 5 (це надзвичайно не-клієнтоорієнтовно). Як висновок — якби в мене була можливість перейти на інший банк — так і би зробила.
- aragorn2012
- 25 серпня 2017, 13:13
Да он и для физ. лиц не особо удобен, отделений мало, банкоматов тоже. Онлайн-поддержки нет, что бы что то узнать надо пилить фиг знает куда в отделение. Отсталый какой то банк.
Шановний aragorn2012! Повідомляємо що інформацію ви можете отримати без відвідування відділення банку, зателефонувавши на інформаційну лінію банку 0 800 500 850 або скориставшись онлайн підтримкою на сайті банку http://kredobank.com.ua/online.html!
- aragorn2012
- 28 серпня 2017, 17:29
Дорогой представитель кредобанка, ваш телефон это полное Г, а онлайн-поддержка это одно название и она не работает(пишут шаблонный ответ типа идите в отделение). В приват24 посмотрите, что такое онлайн-консультант(программа). Хотя в прива24 тоже олухи сидят в поддержке.
Курс валют в Кредобанку
PLN | 10.01 | 10.29 |