Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Кредобанку: Самбір, вул. Б. Хмельницького, 14

Адреса:
Львівська область, Самбір, вул. Б. Хмельницького, 14
Телефон:
0 800 500-850
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
21 червня 2023, 21:12
Я будучи клієнтом кредобанку і маючи про нього гарну думку оформив картку *правильна*
На сайті кредобанку, банк рекламував її такими заманливими словами--*що кредобанк постійно відстежує ринок і пропонує найвигідніший курс для валютообміну*-це дослівна цитата!
а насправді потрапив у шахрайску схему як і інші клієнти цього банку.
Так ось, ще рік тому знімав гроші із цієї супер картки і виник овердрафт (ця ситуація є у відгуках про цей банк на цьому сайті сторінка.4 ст 5)
банк гарно заробив знявши процент за зняття коштів+комісію і наваривши ще 10 відсотків по схемі!!! (при знятті з картки 100000 гр-нарахував овердрафт 9500 гр.) і курс, який по рекламі НАЙКРАЩИЙ виявився НАЙГІРШИЙ!
На гарчій лінії говорили що ми тут ніпричім, то система мастеркарт…але курс у системі мастеркарт був незмінний!!(Є СКРІНШОТ З КУРСАМИ)
А тепер увага!
В цей самий день проводив аналогічну операцію мій товариш, який так само попав на цю шахрайску схему (як мабуть сотні клієнтів) ,і якому також було нарахований овердрафт!
непогоджуючись з таким він звернувся у банк і кредобанк списав йому борг!
КРЕДОБАНК СПИСАВ БОРГ!
Я також зверувся у КРЕДОБАНК і банк мені відмовив!

А як же коституційні права???
Стаття 24.
Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

Тож за якими ознаками банк розділяє клієнтів? колір шкіри, чи по інших критеріях?
і як кредобанк вибирає рівнішого перед законом?

Прошу всіх хто мав подібну ситуацію з кредобанком, написати в коментарях як вона вирішилася.
Коментарі (6)
Ответ банка
Кредобанк
Kredobank
23 червня 2023, 12:12
Добрий день.
Списання коштів по операціях, здійснених з використанням банківської платіжної картки за кордоном, відбуваються в чіткій відповідності до Правил банку, з якими клієнт погоджується при укладенні договору. У зв'язку з коливанням курсу валют, справді можливе виникнення заборгованості, якщо сума списання буде більшою від суми, яка блокується на момент проведення операції та на рахунку буде не достатньо коштів, щоб покрити різницю.
Водночас наголошуємо, що списання коштів за транзакцією в іноземній валюті за курсом, що діє на момент відображення операції банком, передбачено не тільки Правилами банку, а і пунктом 12-4 Постанови НБУ №18.
Додатково інформуємо, що курс валют та схема конвертації розміщені на сайті банку за посиланням: https://kredobank.com.ua/info/kursy-valyut/cards
1 не зарахована
9 жовтня 2019, 8:14
Хочу поділитись дуже неприємною історією, яка сталась із моєю мамою Надія Найденко 19,09,2019 року о 21:49. З її карти було переказано готівку у розмірі 1935,96 грн на user IP 94.153.100.231. Оператор банку KredoBank одразу заблокував карту, та повідомив, що подає заяву у Департамент кіберполіції Національної поліції України. Наступного дня була написана заява у банку про інтернет-шахрайство. Після того працівники банку пропали. Ні слуху ні духу.
Пройшло трохи часу. Ніхто не зв'язувався із моєю мамою, ніхто не подзвонив і не сказав що робити дальше, чи заява розглянута. Коли мама звернулась ще раз у банк, аж тоді працівник банку подзвонив дізнатись які справи по заяві. На що відповіли «ідіть в поліцію». І це рекомендація через 2 тижні після звернення.
Чому банк так халатно відноситься до своїх клієнтів? Чому пустили справу плести по течії? Невже сума, практично, 2000 грн така мала, щоб повністю ігнорувати звернення? KredoBank мені цікава Ваша думка стосовно цієї ситуації. Ми надали всю інформацію одразу. Як Ви слухаєте та страхуєте своїх клієнтів?
Написати коментар
Ответ банка
Кредобанк
9 жовтня 2019, 10:47
Шановна Ksenija12, банк не може подавати заяву від імені клієнта або проводити слідчі дії — Вашій мамі необхідно звернутися до поліції із заявою про злочин. За Вашою заявою про спірну операцію надано запит до платіжної системи, відповідь за яким надається у строк від двох тижнів до місяця. Якщо переказ буде визнано платіжною системою правомірним, інформацію від платіжної системи можна використати для розслідування.
Головна / Банки України 🏦 / Кредобанк 💰 / Відділення та банкомати Кредобанку в Самборі 🏦 / Відділення Кредобанк: вул. Б. Хмельницького, 14, Самбір
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Кредобанку за адресою Самбір, вул. Б. Хмельницького, 14. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Кредобанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Кредобанку розташованому за адресою  Самбір, вул. Б. Хмельницького, 14- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.