Про те, як пробити банківське дно

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Sergey Babich 7 квітня 2025, 16:12
Хотів залишити негативний відгук про необгрунтовано заблоковану карту, висмоктаний з пальця фін моніторінг, відсутність зворотнього зв’язку від служби підтримки і все таке, але потім почитав відгуки, зрадів, що заблокували кредитну карту, а не депозит чи поточний рахунок, та вирішив просто послати банк за російським кораблем, видалити аккаунт, карту і додаток. 5 зірок за те, що вони після цього не будуть за мною бігати і чогось просити))) бо яка нормальна людина щось своє десть цьому банку?) До речи ТАС також за ним.

Fantomas2020
Fantomas2020
7 квітня 2025, 16:18
«після цього не будуть за мною бігати і чогось просити» Если остался долг по кредитной карте, то бегать и просить не будут, а будут звонить (и не только) и требовать погасить долг с процентами и штрафами (если такие будут)
Vipclient07
Vipclient07
7 квітня 2025, 22:34
Люди неодноразово писали й повторюють: у Ізі Банку та Таскомбанку пішли дуже негативні тенденції. Масово блокують рахунки, а тепер ще й вводять комісію 20% за повернення заблокованих коштів. Це буде прописано в тарифах, і ви нічого не зможете зробити. Тому наполегливо рекомендую: забирайте кошти й закривайте рахунки. У мене вже всі знайомі, які мали рахунки в цих банках, вивели гроші та закрили рахунки. Вони й надалі масово блокуватимуть. Якщо вас заблокують, ви нічого не зможете вдіяти: гроші повертатимуть місяцями, а якщо й повернуть — то з мінусом у 20%.
SergeyNina
SergeyNina
12 квітня 2025, 6:43
Неверное решение.
Если карту не используешь то лучше или поддерживайте активность или закройте ее со справкой что карта закрыта. Обязательно хранить все документы что закрыт счет они могут понадобиться.
Могут быть проблемы через несколько лет после «закрытия».
Не продавайте аккаунт другим людям.
Pumbovik
Pumbovik
12 квітня 2025, 8:10
Зря удалил прогу, все счета с картами остаются активными, потом упоротые банки списывают все в 0 из-за неактивности, а особо наглые могут абонплату списывать в минус типа сенс-банка, потом долг спустя несколько лет продадут коллекторам и там будут тысячи гривен долга

Курс валют в izibank

Курс валют в izibank

Головна / Банки України 🏦 / izibank 💰 / Відгуки про izibank 📝 / Про те, як пробити банківське дно