блокування рахунку в банку
В мене така ситуація. Починаючи з 27.11 банк тупо ігнорував мене і як на мою думку, тягнув час. Мене заблокували в додатку і я зверталася в чат техпідтримки, тиждень мені ніхто не відповів і потім 3.12 мені відповіли перший раз, попросили надати інформацію про походження моїх коштів, в повідомленні вони написали «необхідно надати пояснення суті фінансових операцій». Я надала всі скріншоти в той же день. Хочу пояснили, що я виводила гроші через кріптовалюту і потім купляла ігри через майкрософт (всі скріншоти транзакцій я надавала). Мою інформацію прийняли і потім сказали, що повідомлять мене про рішення. Відповіді до 16.12 не було, і я написала їм сама, після чого вони мені написали, що вони перестають працювати зі мною, а причиною було «відмивання доходів, одержаним злочинним шляхом, фінансування тероризму та фінансування розповсюдження зброї масового знищення» і попросили мене написати заяву для переводу моїх коштів. 23.12 я надіслала їм свою заяву і 26.12 вони відправили мені кошти. Але на рахунку в мене було 50 т. До мого рахунку дійшло лише 41 т. Звернувшись до чату техпідтримки вони мені сказали, що починаючи з 20.12 тариф на відправлення коштів на картки інших банків через умови закриття рахунку змінюється і вони забирають 20%. Мене про це звісно ніхто не повідомив, і взагалі на сайті написано, що цей тариф вступив в дію 25.12. То в мене є питання, чому банк просто взяв собі 9 т грн і взагалі чи можу я получити свої гроші назад?!?
- Валерка Котовский
- 2 січня 2024, 12:07
Требуйте бумажку или письмо на почту что банк разорвал с вами отношения именно по статье отмывание и терроризм, а потом подавайте в суд и можно ещё срубить денег)
Во первых обвинить клиента банк не имеет право, только полиция или суд.
Советую консультацию с юристом и если вы открыли счёт раньше этого срока, то банку капец)
А так же пишите жалобу в НБУ
Во первых обвинить клиента банк не имеет право, только полиция или суд.
А так же пишите жалобу в НБУ
- natashaGra
- 2 січня 2024, 19:31
Зато сейчас рекламы этого банка в интернете пруд пруди. Тоже похоже дела не очень
- Валерка Котовский
- 6 січня 2024, 9:47
Подавайте в суд, банк не имеет право незаконно разорвать договор с клиентом если он ничего не нарушил законодательно, те статьи про терроризм и прочий бред что они клеют и не дописывают до конца, не подходят ни к одному человеку, статья на которую они ссылаются выглядит так:
Згідно п. п. 1.3.2.14 Умов та правил надання банківських послуг банк має право призупини проведення фінансових операцій або фінансові операції по рахунку у випадку, якщо така операція (операції) містить ознаки операцій, що підлягають фінансовому моніторингу відповідно до законодавства про запобігання і протидію легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинних шляхом, або фінансування тероризму, і зобов’язаний призупинити проведення фінансової операції, якщо її учасником або вигодонабувачем є особа, яка включена до переліку осіб, пов’язаних із здійсненням терористичної діяльності або відносно якої застосовані міжнародні санкції.
Курс валют в izibank