Банк не може пояснити куди пропали кошти
Сьогодні вже третій день, як загубився переказ коштів всередині банку (за рахунку ІЗІ на рахунок ІЗІ). Підтримка нічого пояснити не може. Якщо раніше радили чекати два дні (тобто субота-неділя), то тепер радять чекати три-чотири дні (три — це регламент проведення платежів, чотири — це регламент повернення помилкових переказів). Кожного разу співробітник підтримки знаходить креативну відмову допомогти. Один співробітник каже, що переказ успішний, а щодо зарахування коштів має в підтримку звернутися моя дружина як отримувач коштів. Інший співробітник при зверненні моїй дружині каже, що вона не може звертатися з питанням пошуку платежу, оскільки в підтримку має звертатися саме відправник коштів, тобто я. Пускають по замкненому колу.
Курс валют в izibank
11.11.2023 о 7:32 я зняв 4859.43 грн із Заначки на картку та перерахував їх за реквізитами на айбан рахунок цього ж банку Ізі своїй дружині.
Реквізити квитанції: No 4363442800 від 11.11.2023 07:32:29
Зазвичай ця внутрішньобанківська операція триває кілька хвилин.
Але сьогодні вже другий день, кошти списали, але не зарахували на рахунок дружині.
11.11.2023 намагався звʼязатися з підтримкою. 0800 не відповідало, порадили на телеграм написати.
Там теж ніхто не відповів.
12.11.2023 мені нарешті вдалося звʼязатися з 0800. Менеджер Іван (9089) мені ввічливо пояснив, що мої кошти банк не вкрав. В якості аргументу навів те, що банк працює в межах закону.
Куди поділися мої кошти він пояснити не зміг.
Порекомендував чекати, оскільки внутрішньобанківський переказ триває до двох діб.