Блокування карти
Курс валют в izibank
Мною було відкрито карту sport bank. Досить довго я користувався послугами. Але в один із днів кожен з вас, як в даний час і я може зайти в додаток та не зможе здійснити вихідні платежі, поповнення толефону, переказ на інші карти і т.д в звязку з блокуванням вихідних платежів по карті. Служба підтримки sport bank приємним голосом відішле вас до іzi bank пояснивши що вони не в змозі вирішити вашу проблему. В свою чергу izi bank приємним голосов вам скаже: «в звязку з підозрою про шахрайські дії вашу карту було заблоковано». При цьому ніхто нічких пояснень про яку з операцій виникла підозра вам не надасть. Ви маєте чекати на електронного листа поки компетентні співробітники банку не сформують до вас перелік запитань. За цей час, ви не зможете скористатись власними коштами, якщо навіть це у вас вони є останніми. Наголошую, що я тільки описую ситуацію яка трапилась зі мною. Які питання буде задавати банк я ще не знаю. Думаю, що їїх цікавить приватні переписки про перерахунок коштів між членами сім' та друзівї, де, хто і що і за скільки купляв своїм коханкам)) З одної сторони це звучить як жарт, але як можна пояснити що задане питання «яка з даних операцій для банку є підозрілою» я відповіді не отримав. Можливо поповнення рахунку 6 місяців назад)). Як я писав вище, що я нікого та ні в чому не звинувачую. Цей відгук відображає тільки випадок який трапився зі мною. Думаю найближчим часом, а можливо й через деякий довгий час я обовязково напишу про результати даного випадку. Надіюсь це допоможе українцям під час війни, коли кожен думає як вижити прийняти правильне рішення де, та яким чином зберігати власні кошти, якщо звісно щось ще залишилось. Або методичка як їх втратити. Ще невідомо. Обовязково напишу про результат вирішення даної історії. Мирного неба всій Україні