Мінфін - Курси валют України

Встановити

Намагась забрати свої гроші.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
valy1 16 січня 2015, 9:07
Депозит в Імексбанку закінчився. Працівники відділення запропонували його перевкласти на обурливі умови. Натякнули, що свої гроші я все-одно не отримаю. У ході розмови дали зрозуміти, що і їм вся ця «свистопляска» набридла і вони самі сподіваються на Тимчасову Адміністрацію. Навіть тихенько порекомендували мені не мовчати, і скаржитись. І що особливо здивувало, самі називають найвище керівництво Імексбанка злочинним.
Схоже на те, що власники Імексбанка, заборонивши розраховуватись із вкладниками, намагаються таким чином збагатитись до непристойності за рахунок довірливих людей, прикриваючи це неподобство нібито важкими обставинами в Україні.
Зрозумів, що лише введення в Імексбанк Тимчасової Адміністрації спроможне повернути заощадження. Довідався, що для цього необхідно, щоб НБУ отримав скарги на 10% відмов банка в поверненні депозитів (від загальної суми зобовۥязань банка) (ст. 76 ЗУ «Про СГВФО»). Тому відправив в Національний банк України (01601, Київ, вул. Інститутська, 9) коротку заяву з проханням ввести в Імексбанк Тимчасову Адміністрацію, аргументуючи це тим, що відсотки по депозиту Імексбанк затримує і не виплачує, вклад (вкав який саме) відмовляється повернути. Вияснив, що письмове підтверження відмови банка не потрібно, тому і не посилав!
PS: Це повідомлення несе тільки інформаційний характер, і ні в якому разі не як агітаційний (в іншому випадку його видалять). Якщо є запитання, враховуйте вищесказане. Тролей з Імексбанку прошу не займатись провокацією.

Імексбанк своєю нахабністю таки дістав.
Мінфін
Відповідь адміністратора
19 січня 2015, 14:21
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 19.01.2015).
Пользователь не предоставил подтверждение по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является вкладчиком данного банка.

Коментарі - 1

+
0
valy1
valy1
20 січня 2015, 12:28
#
Уверяю, что всё что в отзыве описано, это истинная правда. Работники отделения Имексбанка где открыт депозит, открылись и рассказали правду, поэтому я не могу и не имею морального права их подставлять. Если я отправлю копию договора, нет никакой гарантии, что он не попадёт в руки недоброжелателей. А так, как там будут реквзиты отделения, легко будет вычислить откуда вышла информация. Как следствие,- возможны месть и репрессии. Надеюсь, Вы меня понимаете.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися