Як повернути депозит
У мене 27.11.2014 р. закінчився строк депозиту. Як і очікувалося, в банку повідомили, що повернути свої заощадження я ОДРАЗУ не зможу, лише по 250 грн. на добу. Не влаштовуючи непотрібні нікому скандали, я вчинив наступним чином: домовився з працівником банку «розбити» суму депозиту не 2 картки (мою і дружини). Таким чином, з'явилася можливість зняти вдвічі більшу суму — 500 грн. на добу. Але й тут халепа… банкомати порожні. Тому я виробив тактику: при можливості розраховуватися картками, якщо немає такої потреби — знімаємо щодня наші півтисячі в банкоматах інших банків (Аваль або Приват). Там комісія відсутня, є лише комісія «улюбленого» Імекса — 8,60 грн. (1,5%+5 грн.) за кожні 250 грн. Таким чином протягом певного часу я все таки зможу зняти всі свої кошти з карток Імекса. Я розумію, що втрачаю комісію, але це і є компенсація отриманих мною відсотків з депозиту. Так що в програші я в будь-якому випадку не залишусь.
Так Вам Банк смог перевести деньги на карточный счет по окончанию депозита?
А то мне сказали, что когда депозит закончится, то перевести на карточку не смогут. Правда ли это? Или вранье?
Мне тоже, по окончанию депозита, деньги перевели на карточку без проблем вместе со всеми процентами.Правда, он закончился 14.11.2014, тогда еще и лимит был намного выше.Теперь, уже 2 недели пытаюсь снять все свои деньги…
- Виктор Малиновський
- 1 грудня 2014, 10:50
Значит Вам повезло. Банк не хочет переводить деньги на VISA. Ни одной копейки. Укажите отделения где это возможно. Иначе Вы просто сотрудники банка, которые вводят в заблуждения вкладчиков. Проценты да, но с депозита нет. Или есть какие то обходные пути?
Это и есть работник банка а что не понятно? Его как лоха розводят и ему хорошо и вы все читайте и так делайте.
Мое отделение находится в городе Запорожье, по проспекту Ленина, 186.Тел. 061-233-10-06.Я Вас не обманываю, перезвоните, может Вам и помогут!