Львів видачі відновилися
Дають з каси по 500 грн, але банкомати закриті! Імекс получив рефінансування — значить буде жити!
Як не означає, НБУ підтримує тільки живі банки, а проблемні відправляє на ліквідацію. Цю практику ще почав Кубів!
Не смешите! Лучше поищите информацию о том, сколько проблемных и ликвидированных банков, которые так же получали рефинансирование
- Виктор Малиновський
- 18 листопада 2014, 16:24
Франківськ видає так само. Але інформацію про рефінансування не підтверджують в Одеському керівництві. За даними з Одеси Керівник банку і власник в Києві не можуть домовитися з НБУ, грошей на коррахунках ще немає. Позитив тільки в тому що інвестори банку погодитися надати додаткові кошти. Львів (регіональне керівництво банку) вказує на те, що рішення НБУ політично вмотивовані (Климов представник опозиційного блоку). Хоча за неофіційними даними в Києві вони торгуються за те, щоб отримати кошти на довший термін і за менші відсотки.
Надіюсь на краще. В мене до 200 грн, тому фонд все покриває. Але я надіюсь що Імекс буде працювати, падіння банка для всієї системи буде дуже негативним, оскільки банк не маленький!
- Виктор Малиновський
- 20 листопада 2014, 18:42
Рефінансування нема. Воно буде після внесення власниками на рахунок своєї частки — 150 млн., але Климов хоче щоб спочатку НБУ дало кошти, а вони свої десь потім донесуть. От тому й не можуть дійти згоди і рефінансування нема, коштів власника нема, тобто діло — труба. Це інфа для Вас, надія добра річ, деколи допомогає, але поки що нічого хорошого для банку немає. Краще б націоналізація.